dilluns, 13 de setembre del 2010

Hola a tothom!
Les vacances semblen oblidades i tots estem immersos en el nostre dia a dia com si res no hagués passat. L'Ajuntament també.
Les obres del carrer de la Mare de Déu de la Font, desprès d'un inici lent, sembla que han agafat embranzida i van a bon ritme. Les dificultats d'adequar les millores a la normativa actual es van solucionant comptant sempre amb la bona voluntat dels veïns i veïnes; cosa que els agraeixo des d'aquí. Si tot va com fins ara i el temps no ens juga una mala passada, es podran complir els terminis i cap a finals d'any el gruix de l'obra estarà enllestit. Ara estem a la cruïlla del carrer Manel Alemany.
També les obres del camp de futbol va a bon ritme; pràcticament estan acabades. Hem apujat el nivell del terreny uns 65 cm de mitjana i s'hi han deixat les pendents preparades per, en un futur no massa llunyà, poder-hi posar gespa artificial sense modificar res.
S'ha començat la construcció de l'enllaç de l'avinguda de la Pedrera amb la carretera de Figueres i un cop acabat podrem començar a pensar com serà el futur Parc de la Pedrera que vindrà a complementar la zona esportiva.
Aquest setembre, a Vilavenut començaran també dues obres molt esperades, en primer lloc la reurbanització del nucli que posarà fi a les obres iniciades en la construcció del dipòsit d'aigua i de la nova xarxa de distribució i també es realitzarà la darrera obra del FEOS que consisteix en la coberta de la pista de l'escola vella. Una obra molt necessària per donar cobertura a les necessitats lúdico- festives del poble.
Com podeu comprovar, una tardor molt moguda.
Salut
J.E.V

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor alcalde, no podem viure d'esquenes a la realitat, això és una vergonya per al poble i per la nostre societat!!! L'equip de govern pensa fer alguna cosa per acabar amb aquesta màfia que tenim implantada al poble des de fa anys????

Link: http://www.lavanguardia.mobi/mobi/noticia/54010463298/Golpe-policial-en-tres-prostibulos-de-Girona.html

Anònim ha dit...

Joan, les lluminàries de la part interior de la plaça de l'església a Melianta no funcionen quan es fa fosc, les dels carrers adjacents si que van però les de la plaça no.

I ja fa temps que no hi ha bosses per a recollir els excrements dels gossos.

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Hola, us respondré a tots dos en una sola entrada. Començaré per les coses que aquest ajuntament te competències.
Prenc nota pel que fa a les lluminàries interiors de la plaça; en parlaré amb en Josep per tal si ho pot solucionar ell o haurem de contractar alguna empresa externe.
Pel que fa a les bosses dels excrements dels gossos, el més probable és que fem com altres ajuntaments i retirem els dispensadors. Aquest és un debat que tenim aparcat i cal acabar de decidir. Ens trobem que les bosses no ens duren ni un parell de dies en els dispensadors. Per altre banda retirar aquest servei no repercutiria gaire a la butxaca dels veins , ja que l'únic inconvenient seria que haurien d'agafar un parell de bosses de casa, de qualsevol tipus, a la butxaca. Com et dic, probablement retirarem els dispensadors.
Una cosa ben diferent és els cas dels veins incívics que deixen anar lliurament els seus gossos sense preocuparse dels respectius excrements.
Moltes gràcies per l'aportació.

Referent al cas del prostibul, aquí només podem ser curosos pel que fa el seu comportament de portes en fora i que compleixi amb els impostos i taxas que li pertoquen; i fins avui ho han complert escrupulosament. Per tota la resta, hem de confiar amb la policía i els jutges.
Estic d'acord amb vosté que s'ha d'acabar amb aquestes màfies que degraden a aquestes pobres noies i des de l'ajuntament col·laborem amb tot allo que som requerits.
Gràcies també per la seva aportació.

Joan Estarriola