divendres, 28 de setembre del 2012

Benvolguts veins,
Ahir, 27 de setembre del 2012, va ser un dia important; varem celebrar un ple extraordinari a can Jan de la Farrès per aprovar una moció de suport a la declaració d'independència de Catalunya, en la propera legislatura, i al mateix temps declarar al municipi de Fontcoberta territori català lliure.
La moció va ser aprovada per unanimitat amb els 9 vots de tots els regidors (5 d'ERC i 4 de CiU).
Aquest ple se suma a una munio de municipis que considerem que la via autonomista ha tocat fons i vol ser un recolzament al govern de la Generalitat cap a la consecució d'un estat lliure dins de la UE.
Estem contents per què la sala gran de can Jan estava plena de veins que no ens varen voler deixar sols i ens varen venir a recolzar. .Moltes gràcies!
Ara estem en mans dels nostres polítics. Esperem que siguin capaços de dur la nau a bon port i dintre de molt poc puguem celebrar que som un nou Estat dins de l'Europa Unida.

Salut

J.Estarriola

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit.
Voldria demanar, si pot ser possible, que es tornes a obrir el pas de la plaça del Països Catalans, davant de l'escole, fins a la llard d'in fans, els Plançons.
Ja que aquest pas el fèiem servir molta gent, per anar al pavelló, per la nova urbanització i per els nens i les nenes per anar i venir a l'escola.
Ja ho ser que està tancat perquè hi fan obres, però ens hi aviem acostumat tan bé que ho trobem a faltar.
Salutacions.

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Hola, ho entenc perfectament però el fet que resti tancat mentre durin les obres no és un caprici; Deu nos en guard que passes algun accident!.
Mireu, el que teniem previst és que un cop tinguin la coberta acabada, encara que les obres no ho estiguin, provarem d'obrir-lo, precisament per això, per facilitar aquesta vialitat que tan bé ens va a tots.
Moltes gràcies per la teva aportació.
Salut