divendres, 27 de setembre del 2013

Brigada de voluntaris

Benvolguts veïns;
Demà dissabte reiniciarem les activitats de la Brigada. Varem quedar a dos quarts de nou devant del Pavelló de Melianta.
L'activitat triada serà desbrossar els corriols que conformaràn la "Ruta de les fonts i dels petits tresors de Fotcoberta". Aquests corriols varen ser oberts, una part,  per la mateixa Brigada i una altre per un grup de voluntaris de la comissió de cultura.
La idea seria de fer tres grups; un grup hauria de  refer el tros que va de la Mare de Deu de la Font fins a Fontcoberta; un altre el tros de la font de Pedra i les alzines reclamadores i finalment el darrer per netejar la font de Melianta i construir escalons en el corriol per guanyar el desnivell que hi ha entre aquest font i el pla de la Pedra dreta.
Si vingués molta gent, faríem un quart grup per començar a senyalar l'itinerari i millorar el passant del rec de la Palanca. De tota manera per aquesta actuació ja hi hem previst dues actuacions.
L'intenció seria tenir-ho acabat aquest proper mes de novembre per poder-la inaugurar oficialment, amb tots els honors; amb una caminada matinal popular amb botifarrada inclosa, on hi convidaríem autoritats i  mitjans de comunicació locals i provincials.

Així doncs, us convido a donar-nos un cop de ma. Us demano, a tots els veterans, que en feu apostolat i que hi convideu als vostres veïns i amics que encara no hi han participat. Tothom hi serà benvingut; sigui o no del poble.  Penseu que serà la primera actuació complerta i aviat en podrem veure els resultat.

Gràcies a aquestes accions, podrem posar a l'abast de tothom, aquest extraordinari patrimoni que tenim en el municipi i que ben poca gent coneix.

Ep; important! No cal que us preocupeu de l'esmorzar; d'això se'n ocupa l'ajuntament!

Som-hi doncs! I fins demà!

Salut
Joan Estarriola

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona tarda senyor alcalde,

Voldria saber què passa a Melianta amb l'enllumenta públic, fa anys que de cop i volta deixa de funcionar.