dilluns, 9 de desembre del 2013

Benvolguts veïns;


Hi ha dues obres, una menor i una de no tant.

La menor es tracta de l’adequació del camp de futbol amb la col•locació de tanca perimetral al terreny de joc, les porteries laterals plegables (que tenim desades al magatzem des de fa temps) i l’ instal•lació de les xarxes darrera les porteries per tal que les pilotes no surtin fora del recinte; tot això juntament amb la neteja de la banda sud del pavelló, ja dins de la zona esportiva. Tot això no s’havia fet perquè esperàvem que les obres de l’escola estiguessin acabades i així deixar endreçat tot el recinte. Ara, aclarida la continuïtat de les obres de l’escola, sembla que ho podrem tirar endavant. Hem de parlar amb els antics membres de la U.E. Fontcoberta per poder utilitzar, tal com havíem quedat, el romanent de tresoreria que els va quedar un cop el club va deixar de funcionar. Tenim tot el material: les porteries, les xarxes i el pals que les han d’aguantar i per la tanca perimetral, es reutilitzaran les antigues tanques, donat que el material és de ferro galvanitzat i esta en molt bon estat.

L’altre, la no tant menor, és el condicionament de l’aparcament del camp de futbol contigu al del pavelló. Finalment hem pogut arribar a un acord amb l’empresa AMSA per endreçar aquest espai. De fet no serà un asfaltatge pròpiament dit; donat que aquest espai no és una zona de trànsit i només haurà de fer les funcions d’aparcament, per això hem triat paviment amb graves i reg asfàltic. El preu és sensiblement inferior a l’asfalt convencional i creiem que farà perfectament la seva funció amb més garanties que no pas una compactació amb sauló, que n’era l’alternativa.

Amb aquesta actuació posarem fi als bassals i fangar que es produïa davant del pavelló cada vegada que plovia i també, ben segur, a la vegada que millorarem la imatge exterior, també notarem com el pavelló s’embruta menys.

Aquesta darrera obra començarà ben aviat, aquesta mateixa setmana, perquè la nostra intenció és que per les festes de Nadal, on si fan un munt d’actes i s’hi aplega molta gent, l’aparcament ja estigui operatiu.

De moment res més, fins a la propera entrada.

Salut

J.Estarriola

2 comentaris:

Unknown ha dit...

em semble mol be el curs de imformatica

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Òstres, me'n alegro Joan que t'hagi agradat. Cada vegada que organitzem un curset o taller, ho fem amb la intenció que sigui divertit però sobretot útil. Aquesta vegada, tenint en compte la participació que hi hagut i el teu comentari, sembla que l'hem encertat.
Una cosa més, ara ja no teniu excusa per fer aportacions al bloc. Gràcies per participar i sobretot per dir-me que una cosa l'hem fet bé; lamentablement no és gaire habitual remarcar les coses ben fetes.
Reitero les gràcies.
Salut