dijous, 20 de febrer del 2014

Benvolguts veïns;


Estic content de donar-vos una bona noticia.

Dimarts varem fer la presentació del projecte d’ampliació del Casal de la Gent Gran als seus futurs usuaris i l’aprovació va ser unànime.

Us he de dir que ens feia una mica de por perquè no es farà al com ens hagués agradat; un edifici nou de trinca. La situació econòmica actual ens limita i l’haurem de fer per fases i tot i que si que serà un edifici nou, en realitat serà una ampliació del Centre Social de la Piscina.

Està plantejat per funcionar en paral•lel amb les activitats que es facin a l’estiu a la piscina i es compartiran serveis: bar, sala gran, lavabos, etc . S’ha fet un esforç de síntesi per optimitzar l’espai.

La decisió de fer l’ampliació en aquest lloc, ens ofereix moltes avantatges; ens estalviarem les escomeses de la llum, de l’aigua i de les clavegueres, uns estalvis que han estat essencials per poder tirar endavant aquest projecte.

El local comptarà amb un vestíbul i tres sales que podran funcionar juntes o per separat. Cadascuna d’elles tindrà un petit pati a la banda est i comptarà amb uns grans finestrals per tal d’aprofitar al màxim la llum natural.

Varem quedar que un cop tinguem l’aprovació definitiva del projecte, ens tornarem a reunir per perfilar els detalls; des de les dimensions de obertures, on han d’anar les parets interiors, la col•locació dels armaris, i altres equipaments, el mobiliari, etc d’acord a les seves necessitats.



Posteriorment en una segona fase es remodelaran els vestidors de la piscina i s’aïllarà la sala gran i es farà una repassada al teulat per deixar el conjunt com nou.

Es tracta d’assolir un equipament, àmpliament reivindicat que arriba, pel cap baix, amb un parell d’anys de retard.

Benvingut sia!

Esperem que no surtin entrebancs i aquest agost estigui la paperassa enllestida per tal que al setembre puguem començar les obres.

Salut

Joan Estarriola