divendres, 19 de febrer del 2016

Benvolguts veïns:
No he fet gaires entrades perquè no hi ha temes nous i encara ens trobem immersos en l'aturada post nadalenca. A partir d'ara però, ens comencem a despertar.
D'entrada dir-vos que les obres del Casal ja estan la seva darrera etapa. S'estan fent els detalls, pintar i repintar, la instal·lació del bar, la col·locació de l'armari i el mobiliari, i l'arranjament  de la plaça, malmesa per les obres,etc. El dissabte 27  de febrer, estarà a punt per la inauguració.
Informar-vos també que les obres de la nova urbanització van avançant, tot i les dificultats de finançar la compra del material. Per això hem demanat ajut a l'administració, en el sentit de fer-nos efectives algunes partides que tenim encallades. En definitiva, a poc a poc però anem avançant.
Tal com informaven en el darrer butlletí municipal, farem una acció al Clot de Melianta per dos motius, un per complir amb la normativa de mantenir controlades les zones perímetrals de seguretat, pel risc d'incendis; i en segon lloc per poder comprovar quina actuació hi hem de fer per contenir el marge i evitar que es continuí esllavissant. Ja sabeu que estic parlant de la zona on fa anys es va desplomar la fossa d'aigues residuals.  Ja us anirem informant.
Finalment, sapigueu que dissabte al matí, al bosc de la Pedrera, es farà una actuació de pràctiques de l'ADF del Pla de l'Estany.
 Podeu. si voleu, acostar-vos-hi per veure in situ les evolucions d'aquests voluntaris que ajuden als bombers en cas d'incendi forestal.
I de moment res més. fins la propera entrada.
Salut
J.E.