divendres, 11 de novembre del 2011

Benvolguts veïns;
- Aquesta legislatura costa d'arrancar. Tenim el tema Telefónica que tot just ara es comença a moure. Just ara s'han començat a connectar les caixes que és el pas previ a passar els fils. Aquesta vegada ens han assegurat que no hi haurà més interrupcions.
- Una altre cosa; havien de venir la setmana passada a retirar els pals de la llum del carrer de la Mare de Deu de la Font però els forts aiguats els ho varen impedir, ara però està al caure.
Hi ha més temes:
- Pel que fa a les interferències de la senyal Wifi ja està resolt. Varem damanar ajuda a l'administració per tal que ens a judés a determinar les possibles causes de les interferències i la seva solució. Solució que va ser tan simple com resituar les antenes repetidores. Desprès d'un temps prudencial, ja podem afirmar que la senyal funciona correctament. Per tant el tema està solucionat.
- Les obres d'instal·lació del Gas Natural van a molt bon ritme. Ja estan acabant la Ctra. de Fontcoberta i ja han començat el Cr. de Sant Feliu. La companyia ja ens ha demanat permís pel Pau Casals.
El compromís que varem pactar amb la companyía era que abans d'obrir qualsevol rasa s'havia d'avisar abans als veïns afectats. Si això no es compleix aviseu-nos rapidament, ja sigui a l'ajuntament o a mi mateix. Per altra banda, el regidor de la via pública i el cap de la brigada estan al cas que els acabats siguin els pactats i les senyalitzacions correctes. De moment s'estan complint.
- Finalment carreteres de la Generalitat ha donat llum verda per continuar la rotonda de la Pedrera. La promotora ja hi ha fet les modificacions que aquests li exigien i podran reiniciar les obres sense problemes. De tota manera aquest retard, juntament amb les pluges dels darrers dies han fet que no es pugui acabar l'obra en el termini previst i ens han demanat una pròrroga a l'ajuntament. Em penso que per Nadal encara no tindrem aquest enllaç acabat, si tenim en compte que estem a, practicament, un mes de les festes.
- Pel que fa a la posada en funcionament de la depuradora, estem a l'espera de la confirmació oficial per part de l'ACA, però en l'entrevista mantinguda amb el delagat de la Generalitat, se'ns va pintar una realitat molt negra i molt probablement s'aplaçarà la seva posada en funcionament fins a l'estiu vinent. Us anirem informant.
- Finalment us vull dir que soc molt optimista de cara a arribar a un acord amb el bisbat i la diputació pel finançament de les obres de reparació del teulat de l'església de Fontcoberta. Ja sabeu que el teulat està molt malmès i amanaça a ruïna, fins i tot alguns cairats s'han hagut d'apuntalar. No us vull donar falces esperances però en breu em penso que tant la parroquia com l'ajuntament us podrem donar bones noticies.
Be, de moment res més. Fins a una nova entrada.
Salut

Joan Estarriola