dijous, 20 de juny del 2013

Benvolguts veïns;


Dues coses:

- La per informar-vos que dissabte passat varem fer la darrera actuació de la Brigada de Voluntaris d’abans d’estiu. Ara reposarem uns mesos per evitar les calors de l’estiu i reprendrem les activitats el setembre.

Aquesta darrera activitat es va centrar en el manteniment dels arbres i arbustos que varem plantar aquest hivern al futur parc de la Platja d’Espolla ( Deu n’hi do dels que han sobreviscut; prop del 60%) i que degut a la primavera tan plujosa, estaven mig colgats per l’herba.

Va ser la jornada amb menys efectius: Varem ser vuit o nou persones; de fet ja ens ho pensàvem perquè alguns dels habituals estaven de viatge i a més a més hi va haver una confusió d’hora de trobada. En qualsevol cas, moltes gràcies a tots els que heu anat venint a les trobades, siguin les que siguin; en el cas del dissabte volem donar especialment les gràcies als nois i noies del grup d’escoltes i volem disculpar-nos amb els que us vareu esperar sense que ningú es presentés i no vareu poder venir. Al setembre hi tornarem. Ens esperen nous treballs; la col•locació de la barana que baixa cap a la font i els entorns de la font de Melianta; consolidarem el corriol que va de la Farrés a Fontcoberta pel dret, refarem l’entrada a la font de Pedra, els accessos a les alzines, marcarem els itineraris amb cartells explicatius i de direcció i pintarem les escoles de Fontcoberta i de Vilavenut ; si de Vilavenut també perquè tenim ganes d’exportar aquesta iniciativa al poble de Vilavenut, i un llarg etc.



- La segona és per convidar-vos a portar o a esperar la Flama del Canigó la revetlla de sant Joan. A les set concentració per anar a recollir-la al Puig de sant Martirià i a les nou tots a esperar-la a la Plaça de Catalunya. Llegirem un manifest i poemes per rebre la Flama com Deu mana. Manifest que pensem dur a ple per demanar que la Festa de Sant Joan sigui declarada Festa nacional dels Països Catalans.

Allà ens trobarem!

Penseu aportar senyeres !

Salut i bon sant Joan!



Joan Estarriola