dimarts, 17 de setembre del 2013

Brigada de voluntaris

Benvolguts veïns,


Ahir varem fer la reunió que teníem programada per encetar el nou cicle d’actuacions de la Brigada de Voluntaris. En aquesta reunió hi varen assistir també membres de la Comissió de Cultura perquè a banda de tractar temes específics de la Brigada com prioritats, periodicitat i el primer dia d’actuació; varem presentar l’esborrany, ja rectificat i esmenat que ens ha fet la Diputació sobre el Projecte de la Competitivitat Territorial ( ja el debatrem més endavant).

Com que aquest projecte ens recomana posar en valor el nostre patrimoni , entre altres maners, en forma de rutes senyalitzades, i com que entre uns i altres ja tenim molta feina avançada, varem acordar que la primera actuació havia de ser la consolidació d’una ruta que nosaltres anomenem: “Ruta de les fonts i dels petits tresors de Fontcoberta”. Un circuit d’uns 10 Kms, amb molt poc desnivell però ple d’atractius que en el seu moment ja presentarem de forma oficial.

Varem fer el llistat de possibles actuacions que anirem programant sobre la marxa. Algunes son: adecentar el clot de Melianta, el bosc de la Platja d’Espolla, el parc d’Espolla, repintar l’escola vella de Fontcoberta, restaurar la font del capellà, etc. També varem comentar que hi ha interès de muntar la Brigada de Voluntaris a Vilavenut i properament hi farem una reunió per exportar-hi la idea.

Així les coses, varem quedar que tots els voluntaris per formar la Brigada, ens trobarem a dos quarts de nou del matí, davant del pavelló de Melianta, el proper dissabte 28 de setembre. Farem dos, tres o quatre grups, en funció de la gent que vingui i ens repartirem en diferents indrets del recorregut per veure si en una sola actuació podem deixar la ruta oberta i en una segona actuació la podem deixar amb les senyalitzacions i les plaques explicatives col•locades.

Així doncs, amics, us convido, a tots, a formar part de la Brigada de Voluntaris de Fontcoberta. La manera d’actuar serà la mateixa: podeu portar les eines de casa vostre i tothom pot començar i plegar quan vulgui. I molt important, sobre les deu quarts d’onze, com sempre, esmorzarem plegats; és l’aportació de l’ajuntament.

Animeu-vos!

Ja ho sabeu, continuem amb el lema: “On no arriben els recursos, arriben les persones!”

Salut

Joan Estarriola

que