dijous, 5 de març del 2015

Benvolguts veïns;
Suposo que a hores d'ara ja deveu estar al cas dels desperfectes que ha causat el fortissim vent en el pavelló.
Avui, cap a quarts de dues, part de la coberta del pavello ha estat arrancada per un seguit de cops de vent que les ha fet volar fins a tocar de la zona escolar a pocs metres de la llar d'infants.
El balanç dels desperfectes, molt espectaculars i encara pendents d'evaluar, es limitaràn a la destrossa de part de la coberta del pavelló ( entre 1/3 i la meitat) i a un escampall de material aillant per tota la urbanització i a alguns desperfectes menors.
Com que el vent no parava i hi havia plaques en el teulat que estaven desclavades i davant del perill  que s'arranquessin del tot, hem optat per desallotjar la llar d'infants i  tancar totes les persianes i evacuar les dependències  de la banda nord de l'escola.
Evidentment s'han suspés totes les activitats que es fan al pavelló fins a tenir una idea clara del sinistre i dels riscos que aquest comporta.
Malgrat l'espectacularitat de l'incident, però, podem estar contents perquè no hem de lamentar cap desgràcia personal.
Ara la situació està controlada i demà a primera hora, es procedirà a retirar les planxes de la coberta que es puguin despendre i a consolidar en el possible la resta. Una brigada netejarà les restes del material d'aillament que el vent ha escampat pels dos patis per deixar-lo aptes pel seu us.
Per això la llar d'infants podra obrir amb total normalitat;  igualment l'escola pública podrà fer us de les seves instal·lacions al complert.
Demà tindrem una reunió amb els tecnics, amb més calma on podrem aprofundir en els desperfectes més acuradament i podrem establir un modus operandi per tal de tenir el pavelló el minim temps possible inactiu.
Vull agrair tant al director de la llar d'infants i a la directora de l'escola per la seva col·laboració i per haver sapigut mantenir la calma ens uns moments tant delicats. Al tecnic municipal per la seva professionalita, als operaris de la brigada que no han deixat la feina fins que tot ha estat controlat i als regidors que ràpidament s'hi han personat i al grup de veins que s'han ofer a donar un cop de ma.
Moltissimes gràcies a tots.
I ànims, això s'arreglara i d'aqui a quatre dies serà un record més; un mal record però un de més.
Us mantindrem informats.

J.Estarriola.