divendres, 17 d’abril del 2015



Benvolguts veïns;

Tal com es va quedar amb l’empresa que ha de fer la reparació del teulat del pavelló, ahir, de fet avui, ja han començat a operar.
Ja us vaig explicar que aquesta reparació s’ha retardat una setmana pel problema de les planxes de la coberta, que com sabeu no eren estàndard i s’han hagut de fabricar expressament.
Si el temps ens ho permet, dimecres vinent hauran fet el tancament i quedarà per fer només els remats perimetrals, el reforçament global de la teulada i el canvi de totes les claraboies però el pavelló no tindrà degoters. El dijous es procedirà a treure les proteccions que es varen posar per protegir les parets de la pluja i farem la neteja general i el mateix dijous el podrem obrir al públic per tal que la Comissió de Festes pugui fer us de la instal·lació per preparar la Festa del Cargol.
Afortunadament, a banda del teulat, gràcies a les proteccions no ha resultat afectat res més i les parets de fusta resten intactes..
L’aigua a les graderies i al terra no han afectat negativament perquè els seients son de plàstic i el terra no és amb parquet; si ho fos, segurament ara parlaríem d’una altre manera.
Doncs això, esperem que el temps deixi treballar, no hi hagi interrupcions  i acabin ben aviat... i puguem deixar els nervis aparcats.

Salut

j.Estarriola