dijous, 3 de setembre del 2015


Benvolguts veïns;

Finalitzades les vacances i superat el mes d’agost;  reiniciem la legislatura i entrem en la normalitat.

En primer lloc, tal com venim anunciant des de fa temps, la setmana vinent farem el replanteig de  l’ampliació del Casal de la Gent Gran per començar les obres, si el temps no ho retarda, el proper dilluns 14.

Les obres duraran entre tres i quatre mesos i, tot i que el local actual estarà operatiu mentre es fan les obres;  durant aquest temps alguna activitat s’haurà de traslladar als locals annexos del pavelló. Per això demano als usuaris del Casal Recreatiu i de l’Associació Don@ paciència pels inconvenients que això els suposarà  per dur a terme les seves activitats.

Aprofito la ocasió per felicitar al Sr. Josep Vilà que dimarts passat va ser elegit nou president del Casal recreatiu i a tota la nova junta. Els hi desitjo sort i encert en aquesta nova etapa, al mateix temps, ens posem a la seva disposició pel que faci falta amb el desig de trobar espais de col·laboració per tal de dinamitzar aquest col·lectiu,  tan important, com és el de la gent gran. Aprofito, també per agraïr, a la junta sortint, la feina feta durant tot aquest temps. Moltes gràcies, Montse i companyia!

Dir-vos també que hem començat la repassada de camins rurals que fem cada any per aquestes dates que consistiran primer en estassar les voreres, reparar els desguassos  i posteriorment posar-hi una capa de grava.

Finalment, anunciar-vos que hem encarregat els senyals necessaris per fer les variacions en la circulació viaria que us vàrem anunciar; la cruïlla del carrer sant Feliu i President Cárdenas amb el carrer del Nord, el carrer Migdia i la prohibició de circulació de vehicles pesants en l’antigua carretera de Fontcoberta. La idea seria tenir-ho tot enllestit abans de que comenci el curs escolar.

Desitjo que hagueu passat unes bones vacances i els que encara les heu de fer, que us siguin ben profitoses.

Fins una nova entrada.

Salut

J.Estarriola