dijous, 17 de setembre del 2015



Benvolguts veïns;

Suposo que ja ho heu vist però en tot cas us ho explico.
Tal com havíem previst, dilluns passat, vàrem començar les obres d’ampliació del Casal de la gent gran. El primer que es va fer va ser alliberar tota  la parcel·la de l’arbrat i de la vegetació per iniciar els fonaments. Cal ser molt curosos en aquesta zona perquè és un espai que hi ha una capa freàtica on s’acumula l’aigua subterrània i aquest excés d’aigua, si no es fa un bon drenatge i no es fan uns fonaments adequats, podria dificultar la construcció posterior. Aquest condicionant ja es va trobar quan es va fer l’actual edifici i la piscina, fa a prop de trenta anys. Els més grans ja se’n deuen recordar.
Afortunadament, tots aquests condicionants ja els teníem controlats i el tècnic municipal m’acaba de comunicar que ja està tot a punt per omplir els fonaments.

Aquesta obra que l’està construint l’empresa Construccions Viñas de Banyoles, està prevista que duri uns quatre mesos ( menys si el temps ens  hi acompanya). Així doncs, si tot va com ha d’anar, la inauguració serà per les festes de Nadal.

Constarà de sis espais ben diferenciats: Un rebedor suficient, tres espais d’activitats, uns serveis adaptats i un magatzem. Ara estem estudiant la manera que un cop acabada l’obra, de continuar amb la segona fase que consistirà amb impermeabilitzar, aïllar i  remodelar l’actual edifici per integrar-lo amb la nova construcció. Aquest supòsit, però, s’haurà de finançar amb el pressupost del 2016 i ja us informarem un cop estigui tot lligat.

Una altre cosa; dissabte s’inaugura oficialment la lliga regular de futbol regional. Ja sabeu que tornem a tenir un nou i flamant equip: l’Unió Esportiva Fontcobert que hi competirà. Aquest sens dubte, és un èxit col·lectiu de molta gent que ho ha fet possible; des de l’herba del camp, de  les instal·lacions i finalment de la junta de l’equip. Enhorabona a tots!

Així doncs, dissabte a les quatre de la tarda,  tots al camp municipal d’esports Manel Alemany per donar suport al nostre equip.  MOLTA SORT UNIÓ!!!

Fins una nova entrada.

Salut

J.Estarriola