dimarts, 15 de desembre del 2015

Benvolguts veïns;

Permeteu-me en primer lloc que us doni les gràcies per la bona resposta que vareu donar diumenge passat als actes que varem organitzar per LA MARATÓ DE TV3.

La recaptació va ser de 791,26 € que se'ls va lliurar ahir mateix.

Moltes gràcies doncs a tots, tant als que vàreu fer aportaciones econ'omiques, com els col·laboradors en la organització dels actes com als qui vàreu formar part de les actuacions; repeteixo, moltes gràcies a tothom!

Canviant de tema, finalment, la part més deteriorada dels carrers de la zona industrial i la banda exterior est del pavelló, ja s'han asfaltat. Pel que fa a la zona industrial, encara hi manca una repassada a l'enllumenat públic i l'actualització i la retolació indicativa de les empreses que hi ha al poligon, cosa que farem passat festes.

Finalment, anunciar-vos que dilluns es va reempendre la colocació de panots i millora de la seguritat de la part nova de Melianta.  Hem incorporat dues persones a través del Consell comarcal, del programa del SOC, (servei català d'ocupació). Aquestes persones estaràn amb nosaltres fins a l'estiu i esperem amb aquesta acció, poder acabar aquesta part d'obra civil que va quedar pendent degut a la fallida del promotor de Nova Melianta.

De moment res més fins a una nova entrada.

Salut

J.Estarriola