dijous, 18 de març del 2010

Benvolguts veins;
FONTCOBERTA TINDRÀ MERCAT SETMANAL!
Efectivament, aquest proper dilluns al mati, a la plaça de Catalunya, iniciarem de manera provisional un mercat setmanal a Melianta. Aquest mercat començarà d'una manera molt modesta i restringida amb unes sis o set parades. N'hi haurà de fruita i verdures, de parament i estris per la llar, de roba, de pesca salada i de complements; en fi una mica de tot.
Fa unes setmanes se'ns va presentar l'oportunitat amb la demanda que uns firaires ens varen fer per tal de posar les seves parades a Melianta. Ho varem portar al Ple del mes de febrer i el resultat va ser de donar-los permís i començar de manera provisional i restringida aquesta activitat per tal de veure si aquest mercat es consolida o no.
Sovint ens lamentem que les urbanitzacions creixen i els serveis no ho fan amb la mateixa mesura. Aixi doncs, des de l'Ajuntament, hem recolçat l'iniciativa d'aquests firaires com un servei més al poble.
Veurem si és consolida o no. Vosaltres en teniu l'última paraula.

Salut

Joan Estarriola

3 comentaris:

Anònim ha dit...

una iniciatiba mol bona i feia mol de tems que ho habiamdemanat.

Anònim ha dit...

m'acabo d'enterar de lo del mercat, això no perjudicarà a les butigues de malianta?

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Hola, tu creus que el mercat setmanal dels dimecres perjudica a les botigues de Banyoles?
Mira, s'ha autoritzat aquest mercat per oferir més serveis a tot el poble, sobretot a Melianta i si a algú perjudicarà serà al mercat de Banyoles.
En fi, s'ha autoritzat amb la millor de les intencions, veurem si funciona i te exit.
Salut