dimecres, 10 de març del 2010

Benvolguts veins;
Sembla que el temporal ja és história. Deu n'hi do de la nevada!
Quin País!
Puc entendre els colapses a les carreters. Un cotxe o un camió que perd el control pot bloquejar qualsevol via i les dificultats posteriors per arribar a desbloquejar-la. El que em costa d'entendre és que es bloquegin les autopistes, les autovies i les linees de trens ( com pot ser, pujar en un tren a Girona i quedar bloquejat a Fornells?!!!) Ara bé la palma se l'enduen les companyies electriques: Enhorabona FECSA-ENDESA!!!!!!!! Enhorabona pel treball ben fet!!!!! Faria riure si no fos que fa plorar. Serà que no guanyen prous diners!
Crec sincerament que se'ls hauria de responsabilitzar de les perdues ocasionades a les empreses i als particulars. Com pot ser que, tot i ser excepcional per aquests verals, amb 20-30 cms de neu, caiguin torres electriques, petin transformadors i mig país es quedi paralitzat? Mireu, això dona la raó als que demanen el soterrament de la MAT. Solidaritat total amb ells !!!!!!!!!!
Afortunadament a Fontcoberta no va ser tant greu com en altres llocs. Tot i la nevada les consequències varen ser més suaus.
Vull donar les gràcies en primer lloc als nois de la brigada municipal ( en especial a en Josep) i altres que ens varen ajudar desafient la fred ( en Juli, en Jaume de can Calau, en Joan de MP) i tots els voluntaris que amb la seva actitut varen contribuir a minimitzar els efectes del temporal.
Vull agrair també els esforços i l'informació puntual i continua d'Agri Energía per anar tan ràpits en solucionar les averies ( sobretot amb les previsions tant pessimistes que teniem) i també a l'actitut i comprensió de tots plegats. Moltes gràcies a tots!!!!
Vull demanar disculpes a tots aquells que no els varem poder atendre amb la celeritat que hagués estat óptima. Tenim els recursos que tenim i de vegades a l'hora de prioritzar queden casos pendents i mai s'acaba d'actuar del tot correctament. Reitero les meves disculpes.

Una abraçada i moltes gràcies a tothom per la vostra comprensió.

Joan Estarriola

3 comentaris:

Josep ha dit...

Alcalde un 10 a tots!

Anònim ha dit...

Auriau de treure la neu que queda

Ernest ha dit...

Molt bona l'acció de la brigada i molt bé l'escrit.