dimarts, 20 d’abril del 2010

Benvolguts veins;
Avui a falta de noticies molt rellevants, parlaré de coses més petites però que tenen la seva importància; de petites-grans coses, vaja.
- Haureu vist que fa dies hi ha un cotxe aparcat a l'entrada de Melianta amb un parany posat i en un lloc no massa adient, donat que el carrer fa un xic de revolt. Aquest cotxe va ser inmobilitzat per setmana santa. El dimarts dia 6 varem posar-nos en contacte amb tràfic sense cap resultat positiu. Només es pot retirar a petició del propietari un cop pagades les multes, o bé si transcorregut el temps que marca la llei, ningú l'ha reclamat. Després d'insistir-hi diverses vegades, ens han recomanat molt seriosament que no l'enretirem fins que no s'hagin complert els terminis legals. La setmana vinent s'acompliran, llavors el retirarem. Mentrestant, us demano encara més, que respecteu el senyal de limitació de velocitat a 40 km/h que hi ha.
Sembla estrany que sigui tant complicat retirar un vehicle inmobilitzat, i us asseguro que és realment increible la sensació d'impoténcia que ens queda!

- La nevada a part de les xarxes electrique i telefóniques i de les destrosses dels boscos, ens ha deixat altres desperfectes; haureu, també, vist que la tanca que envolta les pistes de la piscina esta destrossada. El pes de la neu la va tombar completament. De tota manera l'ajuntament ja tenia pressupostat una reforma-reparació de tot el recinta que inclou la remodelació del bar, la reparació dels serveis, repassar els teulat i la remodelació de les pistes. Ara però, ho farem a més motiu.
Aviat veureu que es retirarà tota la tanca per substituir-la per una de nova. Aquestes setmanes, hem estat elaborant el pressupost de danys que haurem de lliurar a l'administració per poder acollir-nos a les subvencions que s'han creat per paliar els desperfectes. Per això no hi hem fet cap actuació.
A Fontcoberta ens tocarien uns 7000€ i els danys soferts ballen al voltant dels 8000€. És evident que això ens vindrà molt bé per tornar a la normalitat.

Fins una nova entrada. Salut
J.Estarriola