dimarts, 20 de juliol del 2010

Hola a tothom,
Ahir el cap dels mossos d'esquadra em va citar per informar-me que han estat identificats els cinc menors que pressumptament varen ocasionar els danys a l'esglesia de Melianta. Aquests menors passaran, segurament, pel fiscal de menors.
Us vull donar les gràcies perquè, segons em va informar, l'identificació va ser possible gràcies a dues trucades de teléfon de dos vens de Melianta.
Aquests actes de vandalisme només es poden combatre amb la col·laboració ciutadana. Només així es pot acabar amb la impunitat d'aquestes accions.

Reitero, moltes gràcies pel vostre civisme!

Salut

l'Alcalde

3 comentaris:

lluisa de val ha dit...

Cada tarda dels dies feiners, cap allà les 6 hi ha un petit grupet de motoristes que es dediquen a fer voltes per Melianta amb els tubs d´escapament a tope. Ho he comentat amb un jove i m´ha dit que son de Banyoles i que venen a rondar una pubilla de Melianta. I que quan se´n van ens ho volen fer saber. Si els veig els hi faré una foto i te l´envio

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Tots hem sigut joves i tothom te dret a divertir-se, el que no es pot permetre és el tot s'hi val.
T'agrairé, i en general s'agraeix, molt quant hi ha col·laboració ciutadana i es denuncien les bretolades i els actes incívics.
Moltes gràcies

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Resposta a en JOAN GARCIA POUS

Joan, no se com el teu comentari ha anat a petar a les entrades del 21 de maig.
Tens raó, avui ho he vist i ja he avisat a l'empresa que fa les obres. Suposo que demà ho solucionaran.
Moltes gràcies.


Hi havia una tercera pregunta que també ha anat a petar al maig; no se pas com m'ho he fet; disculpeu-me.
Feia referència a la conexió del gas natural només a la banda dreta, direcció a la carretera de Fontcoberta. No és veritat; es podran conectar les dues bandes. Ignoro si per questions tècniques la banda esquerra trigarà més, ja ho preguntarem, però tothom s'hi podrà conectar.

Salut