dijous, 1 de juliol del 2010

Benvolguts veíns;
La d'avui és una mala notícia. Tots heu vist les destrosses que varen fer, durant la celebració de la revetlla de Sant Joan, una colla de brétols.
Dotze bústies destrossades, dos contenidors cremats i un munt de destrosses en l'enjardinament; tot plegat amb un cost de prop de 2000 € que haurem de pagar entre tots.
Darrerament hem patit actes d'aquest tipus; us els recordo: tot sovint en bústies, la font en dues ocasions, la tanca dels jocs de la plaça diverses vegades s'ha hagut de refer, la barana de la baixada de la font de Melianta destrossada, diversos contenidors cremats, caixes cahors trencades i un llarg etcétera. Sempre ens han deixat un sentiment d'impototència enorme; tant que costen les coses i tant poc valor que alguns li donen!
L'ajuntament sempre hem fet la denúncia pertinent però al no haver-hi testimonis, la cosa no prosperat mai; aquesta vegada però pot ser diferent perquè hi ha diversos testimònis i és possible que aquests brétols puguin ser descoberts i se'ls pugui reprendre.
Seria molt bona noticia per a tots poder acabar amb aquesta impunitat.

Salut

Joan Estarriola

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no eren pas tots de fontcuberta, ni habia de usay tanbe

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Si us plau, si sabeu qui ha estat els que ho han fet, poseu-vos en contacte amb mi o si preferiu amb els mossos. Si voleu, us garantirem l'anonimat però és un acte de civisme donar-nos els noms de qui s'ha comportat d'una manera tant vandàlica.
El civisme és cosa de tots.

Anònim ha dit...

Bona tarda alcalde,
Els terrenys de "Ciutat Jardí" (quin nom més horrible!!!) no edificats estan amb unes herbes d'un metre. No s'hauria de requerir als propietari la seva neteja?
gràcies,
Miquel

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Hola Miquel;
Perdona que hagi trigat tant a publicar i respondre el teu comentari, he estat uns dies fora.
Si,tens raò però ens trobem en un cas diferent de la urbanització vella. Aquesta és una urbanització en construcció i encara no està acceptada per l'ajuntament i per tant no tenim ni les atribucions ni la mateixa força que en la resta.
A més hi solars que s'han venut i l'ajuntament encara no te constància dels nous propietaris i fa difícil posar-s'hi en contacte.
De tota manera t'he de dir que en vaig parlar amb el promotor i la idea és d'intentar tenir-ho net per la festa major perqué tens raò, s'ha de netejar perquè dona la sensació d'abandó i de brut.
Gràcies per l'aportació.
Salut