dimarts, 8 de febrer del 2011

Benvolguts veins,
Després de les festes de Nadal, la reentrada a la normalitat ha estat dura.
Tenim quatre obres que estan arriban al seu final: la depuradora (ja hi ha l'electricitat i només hi flten les màquines per posar-la en funcionament), el carrer de la Mare de Deu de la Font que molt probablement en dues o tres setmanes el veurem asfaltat, la coberta del pati de l'escola de Vilavenut que només en resta el paviment i la rotonda de la Pedrera amb la millora i tancament de la zona espotiva. Això fa que els serveis tècnics vagin a coll ple.
Però si això no fos poc, aquet gener varen començar les obres de reurbanització del casc de Vilavenut que posar`el punt i final a les obres que varen començar amb la construcció del diposit d'aigua.
Un cop estigui tot acabat, s'haurà de fer un repàs general a les vorades de Melianta que s'han malmés pel pas dels camions en aquestes obres per deixar-les arranjades i procedirem a colocar la senyalització vertical i horitzontal, a més del mobiliari urbà i l'enjardinament per completar, finalment, els projectes. Fer-ho avans hagues estat llençar els diners.
Esperem que no surti cap entrebanc, es puguin acomplir els terminis i el resultat sigui de l'agrat, si no de tothom, al menys de la majoria.
Salut
Joan Estarriola