dimecres, 6 de juliol del 2011

Benvolguts veïns i veïnes:
Desprès del llarg parèntesi que han representat les eleccions municipals, tornem a activar el BLOC DE L'ALCALDE amb l'intenció que sigui una eina útil d'informació i de participació per tots plegats.
En primer lloc us vull donar les gràcies, en nom de tots els companys de la candidatura pel suport i la confiança que ens heu dispensat, aquesta vegada el suport ha esta més gran i això ens dona un plus més de legitimitat per poder treballar. Moltes gràcies.
Ahír es va constituir definitivament el consistori amb el repartiment del cartipàs municipal amb cares noves i novetats importants.
A l'equip de govern hi ha la Pilar Busquets, en Xaver Cros i jo mateix que ja hi érem en la legislatura passada i en Carles Pedrola i en Narcís Bartis com a noves incorporacions. I a la oposició: en Jaume Roure i la Consuelo Mas que també repeteixen i en Lluís Freixes i en Francesc Molina, com a cares noves.
Val a dir que s'han remodelat totes les regidories per donar compliment a una promesa electoral: la creació de dues regidories especifiques i noves, la de Coordinació Econòmica i la de la Via Pública. Dues regidories creades especialment per fer front a la crisi econòmica actual i a la conseqüent dificultat financera que se'n deriva.
Així doncs el caripàs municipal ha quedat de la seguent manera:
- COORDINACIÓ ECONÒMICA I BENESTAR SOCIAL: Pilar Busquets ( 1ª Tinent d'alcalde)
- VIA PÚBLICA: Xavier Cros
- JUVENTUT I ESPORTS: Carles Pedrola.
- EDUCACIÓ, CULTURA I INFORMACIÓ: Narcís Bartis ( 2on Tinent d'alcalde)
- GOVERNACIÓ, URBANISME, MEDIAMBIENT I MEDI RURAL: Joan Estarriola (Alcalde)
- OPOSICIÓ: Lluís Freixes, Jaume Roura, Consuelo Mas i Francesc Molina.
Desitjo ben sincerament que aquest cartipàs us generi confiança i optimisme de cara a aquests difícils quatre futurs anys.
En el decurs d'aquests mesos d'estiu, quan l'activitat de l'administració queda relentitzada, us aniré desgranant més detalls.
Mentrestant rebeu una cordial salutació.

Joan Estarriola i Vilardell
L'Alcalde

2 comentaris:

lluisa de val ha dit...

Enhorabona pels resultats a les eleccions municipals. Hi havia gent que deia que no hi havia color, però aquestes coses (que ho preguntin a la Rosa d'Esponellà) no se saben fins que es fa el recompte dels vots. En el cas de Fontcoberta el resultat ha sigut aclaparador i molt més a prop del 6-3 que no pas del 4-5 a favor de CiU. Crec sincerament que la gent ha valorat la feina fet, el contacte directe amb l'alcalde, les propostes del programa electoral i el realisme davant els temps que ens esperen que seran complicats per a tots. No es van fer volar coloms i això a la gent li agrada. Que tinguem sort tots plegats

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Doncs, gràcies, moltes gràcies pel teu comentari.
El que dius; que tinguem sort!
Salut
J.E.V.