dimarts, 12 de juliol del 2011

Benvolguts veïns i veïnes:
Ahir dilluns, varem ferla consulta per determinar l'ubicació definitiva del mercat setmanal. Es va fer en el mateix mercat i allà mateix es varen llegir els resultats. el nombre de participants varen ser 52, que es varen repartir de la seguent manera:
- Plaça de Catalunya .............36
- Cr. Manel Alemany............. 8
- Els està bé els dos llocs....... 1
- Un altre lloc.......................... 5
- Els està bé a qualsevol lloc.. 1
- Papereta nul·la...................... 1
Per tant, retornarem el mercat a la Plç. de Catalunya a partir del dilluns 25 de juliol.

Permeteu-me un parell de consideracions, a propòsit de la consulta.

1ª- El mercat es va iniciar a la Plaça i es va traslladar, a petició dels mateixos marxants per intentar copsar més clients.
L'Ajuntament ho va permetre provisionalment ( ja ho varem explicar en un butlletí) per aquest motiu. No ha estat així i les demandes de retornar-lo a la Plaça han estat constants des del primer dia. Ara s'ha confirmat.
Aqest mercat es consolidarà en el moment que resulti rendible als marxants; és a dir que hi hagi un nombre suficient de clients que el faci viable.

2ª- Hem trobat tres paperetes escrites ( per suposat anònimes) on es dirigien a l'ajuntament, i a mi en particular, per dir diferents coses. A banda del mercat, comentaven la manca de publicitat del mateix, a la no compareixença de l'alcalde a la TV (?), a l'elevat cost dels impostos, al sou dels càrrecs electes, a la inoperància de l'ajuntament i, fins i tot, a la péssima contractació de músics de "pacotilla"per la Festa Major.
A tots tres que ens heu fet arribar aquests escrits, us vull dir que aquest ajuntament us ha posat a l'abast altres mitjants molt més efectius per fer-ho: per exemple aquest bloc que és obert a tothom i cada pregunta que em feu igual que les seves respostes son públiques i tothom se'n pot beneficiar.
Si `per contra voleu un tracte més personal, estic a la vostra disposició, cada dia, a l'ajuntament de les 12:30 a les 14:00. Teniu també el meu telèfon i us atendré amb molt de gust ( l'he donat moltes vegades però el tornaré a donar 675 73 49 11) i sabeu perfectament on visc. Teniu també el butlletí municipal per fer-hi propostes i els demés regidors son absolutament receptius a qualsevol proposta o crítica constructiva.
Ja ho veieu, no cal que us amagueu darrera papers anònims. Fa riure havent-hi maneres , com dir-ho, més racionals.
Animeu-vos a utilitzar aquests mitjants de participació.
Salut
Joan Estarriola