dijous, 29 de desembre del 2011

Benvolguts veïns;
Us informem d'unes quantes noticies:
- Finalment, resolts tots els entrebancs, la rotonda de la Pedrera enfila la recta final. La setmana vinent hi entrarán les màquines per posar el punt i final a aquesta obra. Una obra que ha estat aturada innecessariament degut, sobretot, al traspàs de la titularitat de la carretera. Comptem que a finals de mes estarà acabada.
- Enllaçant amb aquesta notícia, us puc avançar que aprofitarem que hi haurà les màquines per acabar també l'entrada principal d'accés al pavelló i a la zona esportiva. L'actuació consistirà en acabar els desaigües i tapar la rasa que separa l'aparcament i l'esplanada de davant del pavelló.
- Més coses, s'ha desencallat la construcció de la pista poliesportiva de darrera la llar d'infants juntament amb els acabaments del camp de futbol. Aprofitarem també per resoldre el tema del solar que hi ha enttre la llar, l'escola i la zona esportiva per adecentar-ho i integrar tot el conjunt a la plaça dels Païssos Catalans. La setmana vinent començarem a tallar les acàcies per deixar el solar lliure per tal que les màquines hi puguin treballar en condicions.
- Per acabar, anunciar-vos que ja fa uns dies que la depuradora està en funcionament per provar el funcionament global de la instal·lació. De tota manera, encara cal resoldre la connexió de la totalitat dels pous de les clavagueres al col·lector. En aquest punt estem en desacord amb la solució que ens dona l'ACA. Estem treballant per resoldre el més aviat possible aquest tema. Ja us anirem informant.

Salut i bones festes!

Joan Estarriola