dimarts, 27 de març del 2012

Benvolguts veïns:
En primer lloc us vull informar que hem canviat l'allotjament i el servidor d'aquesta pàgina web. Ara operarem amb els servidor de la Diputació i això ens representarà un estalvi molt considerable, donat que aquest servei que presta la Diputació és gratuit pels ajuntaments.
El motiu del canvi, a banda de l'estalvi que se'n deriva, ha vingut motivat per les millores que hi volem introduir; encaminades totes elles a fer -la més operativa, més sencilla i amb més contingut i prestacions. Millores, en definitiva que anirem introduint mica en mica i que esperem que valoreu positivament.
El primer pas ja s'ha donat. Ha estat precisament per això que he trigat tant a penjar-hi noves entrades i a respondre les preguntes que m'heu fet ( n'hi ha una que és del 2 de març i ara respondre). Ara tornem a la normalitat.

REFERENT ALS PURINS. Efectivament, hi ha una ordenança que regula la seva aplicació. Molt resumida: no es poden escampar purins en caps de setmana a menys de 500 metres de qualsevol nucli urbà. A més estan obligats a soterrar-los al cap de 24h d'haver-los escampat. Si això no es compleix, ens agradaria que ens ho féssiu saber perquè és sancionable. De tota manera heu d'entendre que estem en una zona eminentment agrícola i aquestes feines, encara que desagradables, son habituals i necessaries i els pagesos hi han sigut sempre; som nosaltres els nous vinguts. Per tant en aquest casos demano comprensió i tolerància, tant per uns com pels altres.

REFERENT ALS SOU DELS TREBALLADORS MUNICIPALS. Si, els sous dels treballadors municipals son públics. Això no vol dir que obligatoriament s'hagin de publicar. De fet cada any publiquem la partida del global dels sous. Ara bé, si em demanes publicar el que cobra cadascú, em negaré a fer-ho, per una simple raó, la de preservar la intimitat de l'afectat. Si qualsevol ciutadà vol saber el que cobra un treballador municipal, ho pot demanar i se li ha de respondre, tant pel que fa al sou, com a la seva categoria laboral i el conveni que ho regula.

REFERENT A LA PROPIETAT DELS CARRERS DE LA NOVA URBANITZACIÓ. La urbanització no està acceptada en la seva totalitat. La llei permet acceptar-la parcialment per facilitar la seva ocupabilitat. Normalment es recepcionen les parts que estan acabades per poder expedir les cédules d'habitabilitat i els certificats de primera ocupació. Segurament cap a finals d'any la podrem recepcionar totalment, un cop s'hagin acabat els detalls pendents del projecte.

Moltes gràcies per la vostra participació i pel vostre civisme.

Rebeu una cordial salutació.
Salut

Joan Estarriola