dimecres, 12 de setembre del 2012

11 DE SETEMBRE DEL 2012

     El que va passar ahir a BCN, ha donat la volta al mon. Segons les dades oficials,  més d'un milió i mig de persones es varen manifestar demanant que Catalunya sigui un nou estat d'Europa.
     Un munt de mitjans internacionals acreditats, ho varen treure en les seves portades, començant per la BBC i acabant per Aljazeera; malgrat que a TVE, no consideres  que aquesta manifestació fos una noticia de primer ordre i la va incloure al telenoticies com a sisena noticia en ordre d'importància. Ja ho veieu, amb aquesta gent, no hi ha res a fer!.
     Us vull donar les gràcies per la vostra participació en els actes locals que es varen organitzar a casa nostra; tant als lúdics que es varen celebrar al pavelló,  com en la xerrada - coloqui que ens varen oferir el membres de la Fundació Catalunya Estat el dilluns al vespre amb l'assistència d'una quarantena de persones. Tambè els actes,  diguem-ne,  protocolaris  de la mateixa Diada, començant per la presentació del llibre de l'autora local, Maria Àngels Juanmiquel, com de l'acte institucional i l'actuació de l'esbart "Fontcoberta", varen ser força concorreguts, amb més d'un centenar llarg  de persones; tinguent en compte que es varen dur a terme al matí.
     No cal dir que l'afluència local a la manifestació a BCN va ser espectacular:  174 persones varen omplir els tres autocars que l'ajuntament i l'ANC varen posar a disposició dels fontcobertins. I no varen ser els únics,  ja que varem trobar molts veïns  que s'hi havíen desplaçat pel seu compte, posant de manifest la seva implicació amb la situació que viu el País.
     Tant per la implicació a casa nostra, com per la que us va portar a BCN, des de l'ajuntament de Fontcoberta;

    GRÀCIES PER CONVERTIR AQUESTA DIADA EN EXCEPCIONAL!!!

    VISCA CATALUNYA LLIURE!!!


   Joan Estarriola Vilardell



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola;
Mireu aquesta notícia.
http://www.radiobanyoles.cat/noticia.php?id=9001&t=Porqueres+%C3%A9s+el+primer+municipi+del+Pla+de+l%E2%80%99Estany+que+s%27ha+declarat+territori+catal%C3%A0+lliure

Salut.