dimarts, 4 de setembre del 2012

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Benvolguts veïns:

S'acosta la Diada, una Diada que promet ser especial i que ben segur marcarà un abans i un desprès a l'historia del nostre País.

Us convido a que en sigueu actors actius. De fet, ja ho esteu siguent per què estem molt gratament sorpresos de la resposta que hem tingut a l'hora d'omplir autocars per assistir a la gran manifestació a Barcelana, convocada per l'ANC. Però no n'hi ha prou; els que no hi podeu anar, teniu l'oportunitat de sumar participant als actes que hem organizat a Fontcoberta.

Us esperem dilluns a dos quarts de nou del  vespre a la Piscina. Vindran a fer-nos una xerrada, gent de la Fundació Catalunya Estat; una associació independent i transversal que no depèn de cap partit polític i ens parlaran de les balances fiscals, de l'ofec econòmic que està sotmesa Cataluntya i de la seva viabilitat com a nou estat dins de l'Unió Europea. Ho faran amb dades reals i contrastades. Dades sovint amagades que no apareixen ni en els mitjans ni en els discursos oficials. Dades, en definitiva, considerades "perilloses" per tots aquells que promouen l'immobilisme, donat que poden fer obrir els ulls a molta gent. Assitiu-hi, encara que només sigui per tenir més elements de judici. No us en penedireu.

L'endemà, el dia de la Diada, el matí a les onze, es farà la presentació del llibre "El Clot de Melianta" de l'autora local Maria Àngels Juanmiquel i tot seguit es llegirà el manifest de la Diada i es cantarà "Els Segadors". Per acabar hi haurà una breu actuació de l'Esbart "Fontcoberta" i un vermut popular.

Us encoratjo a penjar la senyera a cada casa, tal i fa que sigui estelada o no, la Diada ha de ser un esclat de catalanitat. Podem fer que les coses canviïn i fer possible,  el que fins fa poc era un somni llunyà, la nostre independència com a poble. Ara la tenim a tocar però hem de ser molts; sense exclusions, quants més millor. Tots junts podem fer que Catalunya sigui un nou país sobirà.

Que això sigui possible depèn, única i exclusivament, de nosaltres; de tots nosaltres, de tots els catalans. Aquesta Diada pot ser el punt de patida per posar-nos en marxa.

Bona Diada!   Visca Catalunya Lliure!

Joan Estarriola i Vilardell

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca Catalunya Lliure, alcalde.