dilluns, 7 de gener del 2013

Benvolguts veïns;


Varem acabar l’any amb dues innovacions que les haurem de tenir en compte per aquest any que acabem d’encetar: el Parc Infantil de Nadal ( el PIN) que va estar tot un èxit, amb més de 130 nenes i nenes, cosa que fa plantejar-nos una propera edició amb més dies d’obertura. I una segona innovació; el sopar popular de Cap d’Any al pavelló. Tot i que es va proposar amb la màxima de les cauteles, en aquesta primera convocatòria hi varen assistir entre 60 i 70 persones; Deu n’hi dó!. Hi va haver algun problema amb la caldera del calefactor, problema que haurem de solucionar de cara a la festa d’enguany. En definitiva, però va ser una bona iniciativa que volem promocionar.

Pel que fa a les altres activitats municipals, desprès d’aquest parèntesi que han suposat les Festes de Nadal, emprenem la feina plens d’energia, amb la il•lusió que aquest any 2013 sigui millor que el que acabem de deixar.

En aquest sentit estem contents; comencem amb dues obres que feia molt de temps que estaven fent cua. La primera és la reparació del teulat de l’església parroquial ( ja hi ha les bastides i s’hi ha començat a actuar) que és una obra fruit de la col•laboració entre la Parròquia i el Bisbat, la Diputació de Girona i l’Ajuntament. Ara falta que el temps no ens jugui una mala passada i ens deixi complir els terminis i aquesta primavera tinguem l’obra acabada. L’empresa que fa les obres és Construccions Canadell – Mitjavila SL. La segona és la ampliació del cementiri municipal. Aquesta és una obre més petita però molt necessària, fins i tot urgent; donat que no disposem de nínxols lliures. Molt probablement començarem a finals de mes i l’empresa constructora serà Construccions Felip Borrell SL. I ha una tercera obra que també esta a punt i que també fa temps que esta esperant, es tracta de la reparació del camí de Serra Pelada. Ja s’han iniciat les passes per a la seva licitació. Ja us mantindrem informats.

Aixì sembla que l’any comença bé i diu que el que comença bé acaba bé, doncs esperem que aquests bons auguris es compleixin.

Salut

Joan Estarriola i Vilardell