dijous, 28 de febrer del 2013

Benvolguts veïns:


En sap greu informar-vos d’aquestes coses però penso que us en he de parlar. Ahir o avui, haureu vist com alguns mitjans de comunicació donaven la noticia del contenciós que la delegació del govern central ens ha interposat. Aquest contenciós administratiu, de fet, el varem rebre ja fa uns dies i va en contra del Ple Extraordinari que varem celebrar el passat mes de setembre, on ens varem declarar, per unanimitat, territori independent lliure i sobirà.

De seguida ens varem posar en mans dels nostres serveis jurídics i no en varem parlar més. No en varem parlar per què considerem que tot plegat és un despropòsit per què suposa poc més que fer-nos gastar diners i energies inútilment. En tot cas, pel que si serveix és per carregar-nos, encara més, de raons i per constatar que tenim un estat en contra.

Que ningú es preocupi per què la única cosa que varem fer va ser un acte polític, reivindicatiu, absolutament democràtic.

La setmana vinent presentarem les al•legacions pertinents i esperem que s’imposi el seny i tot plegat s’acabi aquí... tot i que amb aquesta gent, pot passar de tot.

Ja us mantindrem informats.

Salut

Joan Estarriola

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estem amb vosaltres.
ANIMS!!!