divendres, 22 de febrer del 2013


Benvolguts veïns:


M’agrada donar-vos bones noticies i més ara que llegir els diaris o escoltar els noticiaris representa, gairebé, un acte de masoquisme.

Doncs això, una bona noticia: dimecres varem adjudicar la connexió del darrer pou de les clavegueres al col•lector de bombeig de la depuradora.

L’empresa concessionària és Excavacions Masdevall de Banyoles i, si el temps ho permet, dilluns vinent ja podran començar. La durada d’aquestes obres, més o menys, serà d’unes tres setmanes i es podrà dur a terme gràcies a una subvenció de presidència de la Diputació de Girona.

Així doncs, amb aquesta obra, totes les aigües residuals de Melianta quedaran connectades a la depuradora i aquest estiu no haurem de patir més les males olors, ni les rates, ni els mosquits per què la depuradora funcionarà a ple rendiment, iniciant així la recuperació de la riera de Melianta i com a conseqüència, la regeneració dels aqüífers que contaminava. Amb aquesta obra es tancarà una reivindicació iniciada fa més de setze anys, iniciada en temps de l’alcalde Sr. Ferrando.

Per fi quedaran enrere les mobilitzacions i les pancartes dels veïns,les notes de premsa i les declaracions creuades; haurem arribat a bon port. Bé està el que bé acaba!

Tan bon punt les obres hagin acabat, la Brigada de Voluntaris hi farà una actuació per iniciar també la rehabilitació de la font de Melianta i de l’espai que l’envolta que, tot i no ser de propietat municipal, és un espai públic que cal recuperar.

Tot plegat una molt, molt, molt  bona noticia!

Salut

Joan Estarriola