dijous, 30 de maig del 2013

Benvolguts veïns;


Fa uns dies va saltar l’alarma. Les obres d’ampliació de l’escola s’havien aturat.

Ens varem posar en contacte ràpidament amb el responsable del departament d’ensenyament a Girona, el sr. Bayot i efectivament, ens va confirmar que l’empresa que executava les obres tenia problemes i no podia continuar les obres.

Li varem manifestar la nostra preocupació de cara el proper curs i li varem demanar que , donat que pràcticament les obres estan en la seva recta final, es fes el possible per desencallar-ho.

El sr. Bayot ens va demanar un parell de setmanes de marge; les que necessitaven per negociar amb l’empresa concessionària i la que gestiona tota l’obra pública de la Generalitat per veure si podien re emprendre les obres, si es podien traspassar a una nova empresa o si per contra, s’havia de tornar a licitar.

Durant tot aquest temps, hem estat en contacte i hem estat informats puntualment de com anaven les negociacions. Doncs bé, podem estar contents. Ahir se’ns va informar que ja hi ha acord i les obres es podran reiniciar i que les conseqüències d’aquesta aturada, seran només un retard d’un mes i mig per sobre el termini previst.

Això si, no arribarem a temps per començar el proper curs amb les obres acabades. La finalització podria ser cap a mitjans d’octubre. Esta pendent de confirmar una visita per informar-nos amb més detall.

En definitiva, una molt bona noticia – donada la situació econòmica en que ens trobem - que posa fi a unes setmanes d’incertesa i de neguit.

Canviem de tema.

Pel que fa a les obres de millora de la carretera de Serra Pelada, només dir que les úniques pegues son les interrupcions per culpa de la pluja que faran que les tres setmanes d’execució s’allarguin un xic més. Això a banda, s’està fent una molt bona obra que ens permetrà oblidar-nos d’aquesta carretera una bona pila d’anys.

Sense marxar de Vilavenut, us puc avançar que és molt probable que abans de finalitzar l’any, tinguem enllestida la mini depuradora que sanejarà totes les aigües residuals del poble. Us en informaré detalladament més endavant. En aquests moments estem en contacte amb els tècnics del Consell Comarcal per determinar la seva ubicació.

De moment res més. Fins a la propera entrada.

Salut

Joan Estarriola