dijous, 1 d’agost del 2013

Benvolguts veïns;

Avui, amb el cinema a la fresca, s’inicia la recta final de la Festa Major; una festa que es va iniciar diumenge passat amb el Pregó protagonitzat per en Rafel Dehesa i acabarà aquest cap de setmana amb activitats per a tots els gustos i per a totes les edats.

Jocs, espectacles de màgia, exhibicions de dansa, cinema a la fresca, teatre, concert de rock, sardanes, ball, exposicions; tothom, petits i grans trobaran el seu espai en una programació que no sembla que hagi sofert retallades, i a fe que n’hi ha hagut.

En aquest sentit, és admirable la feina abnegada de les comissions de festes. Portem cinc anys ajustant a la baixa els pressupostos de la festa però aquesta gent, a còpia d’esforç i d’imaginació es superen cada any. Mil gràcies!

El nostre poble ha crescut moltíssim en els darrers quatre anys, segurament percentualment, és el que més ho ha fet de la comarca. Per això us convido que participeu en alguna de les activitats programades, serà la manera d’agrair a la comissió l’esforç que hi han posat. Això farà que ens veiem les cares i ens ajudarà a relacionar-nos i a conèixer-nos millor i de retruc a cohesionar-nos més com a poble.

Les festes i els actes lúdics no son necessaris per viure però son imprescindibles per conviure.

Us desitjo que passeu una molt bona Festa Major!

Salut

Joan Estarriola