dilluns, 16 de desembre del 2013

Benvolguts veïns:


Dues coses; la primera es donar les gràcies a tots els que vareu participar en els actes de la Marató que l’associació Don@ va organitzar ahir. Un acte molt amè, divertit i ben coordinat , amb un munt d’actuacions, valls i teatre infantil, la fideuada i el final de festa apoteòsic: el magnífic concert del nostre conciutadà, en Jordi Garanger.

Fontcoberta, com cada any, va estar a l'alçada del País perquèr la resposta va ser molt bona. Reitero, doncs, les gràcies a tots els participants, i molt especialment a les organitzadores; moltes gràcies!

Canviant de tema. Recordeu que en la darrera entrada, us parlava de l’imminent arranjament de l’aparcament del camp de futbol?... doncs ja està fet. L’han acabat avui mateix.

Ja sabeu que no l’hem pogut pavimentar amb un asfaltatge per manca de recursos i ho hem hagut de fer amb rec asfàltic. El resultat, però, és molt bo.

Ara, en aquests dies de Nadal, en que el local polivalent ( el pavelló) es converteix en un dels centres principals d’activitat nadalenca perquè s’hi produeixen un munt d’esdeveniments no esportius; la majoria d’ells molt multitudinàries , com son les quines, el PIN de Nadal, la recepció del Patge Reial i l’arribada dels Reis de l’Orient, la festa del Cap d’Any, etc, ara ja no haurem de patir per aparcament, independentment de si plou o no plou perquè ja no hi haurà ni els bassals i el fang que tot ho embrutava. Si hi aneu a donar un tomb veureu com de bé ha quedat.

Vejam si ara podem donar una empenteta més a la zona esportiva, començant pel camp de futbol. Vejam.

Res més, fins a una nova entrada.

Salut

J.Estarriola