divendres, 20 de desembre del 2013

Benvolguts veïns de Fontcoberta i de Vilavenut :


Acabo de respondre a un veí que ha fet un comentari, molt positiu, sobre el curs d’informàtica que hem fet per a la gent gran. Ja podem dir que ha funcionat molt bé i ben segur tindrà continuïtat amb altres. Ho remarco perquè no sol ser massa habitual que ens felicitin per les coses que surten bé, és més habitual que un servidor rebi queixes. Per tant ho agraeixo moltíssim.

S’acaba l’any i ho fem amb els deures fets. Ahir varem aprovar els pressupostos pel 2014 i els varem aprovar a la baixa ( ja fa quatre o cinc anys que ho anem fent) , amb un 3% menys que l’any anterior. Com podeu suposar hem hagut de fer equilibris per no retallar partides sensibles; millor encara, n’hem pogut apujar alguna i tot. Feina ben feta dels regidors que han aconseguit poder rebaixar l’endeutament municipal ( que no era massa elevat , un seixanta i escaig per cent) fins aquest 51% actual. Això en condicions normals significaria tenir totes les portes obertes per fer els equipaments pendents, però tal com estan les coses, no hi ha res segur. La Generalitat esta suportant un ofec de tal magnitud que repercuteix per l’efecte cascada als ajuntaments, cosa que fa imprevisible que passarà el mes vinent.

Val a dir que nosaltres ens trobem en molt bona posició per encara el futur, per tant deixeu-me ser optimista.

Canviant de tema, amb la representació del Pessebre Vivent de Fontcoberta, diumenge vinent, comencen els actes de les Festes de Nadal.

Tant a Fontcoberta com a Vilavenut, l’activitat és frenètica, entre els dos pessebres ens acostem a les 5000 visites. Ben segur que son les activitats que apleguen més participants i son ja signes identificatius del municipi. Esperem que el temps ens respecti i puguem celebrar les representacions amb normalitat.

Els actes no s’acaben aquí, però; n’hi ha per triar i remenar: concerts, exposicions, quines, PIN, revetlles... que us estan esperant.

Amb tot, fent-me portador del sentiment de tot el Consistori, tant dels regidors com dels treballadors municipals;

US DESITGEM UNES BONES FESTES DE NADAL AMB ELS MILLORS DESITJOS DE SALUT I FELICITAT, PLENS D’ESPERANÇA PER AQUEST 2014.

El vostre alcalde

Joan Estarriola i Vilardell