dilluns, 2 de desembre del 2013

nova entrada

Benvolguts veïns;


Ha passat un mes des de la darrera entrada i en un mes han passat moltes coses... i per portar la contraria i per anar contracorrent; totes bones! Fins i tot en el terreny personal: m’han fet avi! Un nen preciós que es diu Ferran.

En la darrera entrada us vaig deixar penjat l’augment del fix del preu de l’aigua. Ho hem parlat amb l’empresa i finalment la puja de preu no serà la d’ 1,40€; serà d’1,10. Ja sabeu que en aquest preu hi va inclòs el compromís de l’empresa de millorar i substituir la xarxa d’aigua vella i obsoleta.

Una altre cosa que quedava penjada era el resultat de la reunió del dia 21 per tal de desencallar l’aturada de l’ampliació de l’escola. Doncs bé, en aquesta reunió que varem tenir amb responsables del departament, d’Infrestructures.cat, de l’empresa adjudicatària, la direcció de l’escola i l’ajuntament; es va acordar que les obres començarien, amb totes les reserves, aquest proper mes de gener.

Així doncs, si no hi ha nous entrebancs, sobretot de caire econòmic ( en aquests moments pot passar de tot), el calendari quedaria de la següent manera: aquest desembre es començarien el preparatius, es redefiniria l’espai d’emmagatzematge extern de materials i s’alliberaria el passatge i la zona esportiva i el gener iniciarien l’acabament de les obres externes; d’aquesta manera l’escola podria fer el trasllat, cap a la zona nova, per Setmana Santa i tot seguit, acabar amb la remodelació interna per tal que a l’estiu estigués tot acabat i iniciar el proper curs sense cap impediment. Per tant, doncs, una molt bona noticia que esperem que no es torni a complicar.

Per acabar, us torno a parlar de la Brigada de Voluntaris. Dissabte passat es va fer una altre actuació, en la qual, tal com havíem programat, es va procedir a la senyalització de tot el circuit. L’hem marcat amb postes de fusta donats pel Consell Comarcal i l’hem senyalitzat amb dos colors; el blanc i el verd que identifiquen un sender local. Es varen consolidar, també, uns escalons per salvar el desnivell del bosc de Puig Balladar amb el camp que hi ha a sota i es va acabar de desbrossar una petita part del recorregut. Queda només clavar les plaques identificatives dels diferents indrets i de les plaques explicatives dels elements més emblemàtics. Molt probablement, donat que es tracta d’una actuació molt puntual, la farem amb l’ajut de la brigada municipal.

Deixarem passar les festes de Nadal i a finals de gener o a principis de febrer farem la inauguració oficial d’aquest ruta; “ Les fonts i dels petits tresors de Fontcoberta” amb una matinal popular, amb botifarrada inclosa. Ja us anirem informant.

Un apunt final; hem demanat un pressupost per acabar l’aparcament de davant del camp de futbol. Mirarem de fer un esforç ( vejam si hi podem arribar) per evitar els tolls d’aigua i el fanguer que s’hi fa quant plou, justament on ha de ser l’entrada a l’aparcament. Ens agradaria tenir-ho fet per aquestes festes de Nadal perquè entre les quines, el PIN i els demés actes, el pavelló queda molt concorregut.

Tenim un pavelló espectacular i aquest aparcament el desllueix totalment. Vejam si aquesta vegada és la bona i podem posar el punt i final a la remodelació d’aquest indret.

De moment res més, fins una nova entrada.

Salut

J. Estarriola