dijous, 16 de gener del 2014

Benvolguts veïns;


Espero que hagueu començat bé l’any i que la grip us respecti; acabo de sentir per la radio que a Catalunya hi ha una epidèmia. Així doncs, activeu les defenses.

Passades les Festes i desprès d’una setmana de transició, tornem a estar endollats i preparats per encarar la recta final de la legislatura.

Tenim per endavant un munt de feina. Un cop desvelat el PUOSC del quadrienni 14-17 ja sabem de quin mal hem de morir.

Així doncs, l’ampliació del Casal de la Gent Gran s’activa; les millores al camp de futbol i a la zona esportiva poden ser una realitat ben aviat; les converses amb el bisbat sobre la rectoria de Vilavenut i l’hort de la rectoria de Fontcoberta ja s’han iniciat i sembla que amb molt bona sintonia; el reinici de les obres d’ampliació de l’escola pinta bé; sembla que podrem millorar, no tota com estava previst però bona part de l’enllumenat públic de Melianta; hem fet els primers passos per a l’ instal•lació de l’EDAR de Vilavenut i per primera vegada al nostre poble tirarem dues iniciatives de promoció econòmica, la ruta de les fonts i del patrimoni i el parc de la Platja d’Espolla, que seran realitat ben aviat. I dissabte iniciarem un mercat setmanal de segona ma i d’oportunitats a Melianta que esperem que doni vida al poble.

Tot això tenim al cim de la taula; això i altres coses, diguem-ne més quotidianes perquè el dia a dia no es pot oblidar.

Tot això, doncs, hem de tirar endavant els propers mesos i per fer-ho comptem amb tothom, amb l’antiga Unió Esportiva Fontcoberta, amb l’antic Centre Cívic, amb la Brigada de Voluntaris, amb Don@, amb els Joves; en definitiva amb totes les associacions... i per suposat amb la Generalitat i la Diputació que no ens fallin i puguin fer-nos efectius els recursos econòmics que tot i que molt retallats, (la situació hi obliga), ens son indispensables.

Ja ho veieu, de feina no ens en faltarà. Estarem distrets. Ànims!

Salut

J.Estarriola