dilluns, 3 de febrer del 2014

Benvolguts veïns;


Desprès d’uns dies sense massa noticies, ( que no vol dir que haguem estat inactius) faig aquesta nova entrada plena d’iniciatives que molt probablement veuran la llum en les properes setmanes algunes i en els propers mesos les altres.

Vagi per endavant que les coses, en aquests darrers tres o quatre anys, costen molt d’arrancar. El problema sempre és el mateix: com finançar els projectes.

Tenint això present, aquestes dues properes setmanes seran decisives per tirar endavant diversos temes. De més senzill a més complicat, son aquests:

- Aquesta setmana es posarà el punt i final a l’obertura de la ruta de “Les fonts i del patrimoni de Fontcoberta”. Dissabte vinent hi farem la darrera actuació amb la Brigada de Voluntaris. Esperem que les plaques i els indicadors estiguin a punt.

- En el darrer Ple varem aprovar la memòria descriptiva de l’itinerari cultural de la platja d’Espolla que volem tirar endavant juntament amb l’ajuntament de Porqueres ( ells el passaran per Ple aquesta setmana).

- Aquesta setmana també decidirem si finalment plantem herba al camp de futbol i hi posem els equipaments que hi falten, seguint les demandes de gent vinculades al futbol que tenen interès de tornar aquest esport federat a Fontcoberta. Per això comptem amb el suport econòmic de l’antiga U.E. Fontcoberta.

- La remodelació i ampliació dels jocs infantils de la Plaça de Catalunya, seran una realitat en un parell de setmanes.

- Aquesta setmana tindrem acabat el Power Point del projecte del Casal de la Gent Gran per presentar-lo, segurament la setmana vinent, als seus futurs usuaris, ( Casal Recreatiu i associació Don@) per recollir els darrers suggeriments i fer-hi els darrers retocs.

- També disposarem de l’avantprojecte de la remodelació del casc antic de Fontcoberta que afectarà l’entorn de l’església i el solar del costat de l’ajuntament i l’aparcament contigu. Aquest avantprojecte, que està molt avançat, l’acabarem de perfilar en la reunió que mantindrem la setmana vinent amb el bisbat i posteriorment amb la Diputació.

- Ja esta perfilat el recorregut per a la segona Matinal de Fontcoberta. Aquest any la ruta està pensada per contemplar el nostre municipi des de fora, des d’un mirador privilegiat. Permeteu-me que no desvetlli res més, ja sortiran els programes aviat.

Tot això és la feina que tenim per endavant aquesta setmana i la vinent. Mentrestant el reinici de les obres d’ampliació de l’escola van a bon ritme; el procés per fer efectiu l’aval i acabar les obres de Nova Melianta segueixen el seu curs i de moment no podem fer gaire res i la nova zona industrial segueix igual, parada, perquè no se’ns han presentat els permisos pertinents; falta dipositar l’aval que requereix Xarxa viaria de la Generalitat i la signatura de l’aval que demana l’ACA.

De moment prou per avui, ja us anirem informant.

Salut

Joan Estarriola

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bona nit,
volia donar les gràcies per actuar amb el tema dels gossos. Visc a la part de Ciutat Jardí i estic molt indignat amb els meus veïns amb gossos que incivicament s'han apoderat dels carrers. Tot el dia amb gassos deslligats!!

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Moltes gràcies. Tot i que per tal que aquesta ordenança sigui efectiva, depen principalemnt de tots els veïns, de tots nosaltres; com a mínim, però, donarem eines als mossos i als forestals per, si es dona el cas, aplicar sancions.
Perquè la tinença d'animals de companyia sigui compatible amb la convivència i el bon veinatge, cal una gran dosi de civisme.
Lamentablement sense civisme ja en podem anar fent d'ordenances...