divendres, 25 d’abril del 2014

Benvolguts veïns;


Ara feia dies que no feia cap entrada al blog, ha estat així per dos motius, el primer perquè no funcionava bé i el segon perquè, tot i que tenim tres o quatre temes sobre la taula, encara no acaben d’estar lligats i ja sabeu que no es pot dir blat fins que estigui al sac i ben lligat.



Tenim en perspectiva la signatura del conveni amb el bisbat per la cessió dels terrenys del voltant de l’església parroquial, que inclouen l’antic cementiri i part de l’hort de la rectoria que tot i que hi ha un acord total, estem pendents del dia per fer efectiu l’acord amb la signatura. Tenim el tema del regatge asfàltic d’alguns camins veïnals; estem esperant la resolució de l’al•legació que varem fer al PUOSC per a l’ampliació del Casal de la Gent gran, les actuacions a la zona esportiva, els itineraris culturals, la situació de Nova Melianta, entre altres temes. Tot això ho tenim embastat i avançadíssim però ens falta la confirmació oficial, el vist i plau, o el document acreditatiu de la subvenció concedida; en fi que no podem dir blat encara. Realment, ara, resulta molt difícil, no solament tirar les coses endavant; és difícil fins i tot arrencar els temes. De tota manera, ja ho sabeu, soc optimista i tot això que avui esta com aletargat, demà es pot revifar.

De moment, això si, us convido a participar a la FESTA DEL CARGOL de diumenge vinent. Aquest any amb novetats, una cercavila protagonitzada pels nenes i nenes de l’escola ( amb cançó especial per a l’ocasió ) i amenitzada per la batucada local BATEC BATUC , amb la desfilada dels capgrossos restaurats i l’estrena de dos de nous. A banda comptarem amb la presencia de l’escriptor català/anglès Matthew Tree que donarà el tret de sortida als tastets de cargols que han preparat 36 restaurants comarcals. Tot això amb els concursos i la cargolada popular habituals; una any més, tot organitzat per la magnifica Comissió de Festes de Fontcoberta.

Diuen que plourà. Mala sort. Si plou que no us espanti la pluja. La Festa es farà igual dins del pavelló.

Fins diumenge, doncs.

Salut

Joan Estarriola