dilluns, 17 de març del 2014

Benvolguts veïns;


Una setmana intensa aquesta que ve. Com intens es presenta la resta del mes.

En primer lloc farem la primera compareixença pública de l‘any; demà a Vilavenut i dijous a Melianta. Us explicarem el pressupost d’aquest 2014 i com es distribuiran els recursos. És important que hi assistiu perquè podrem aclarir els possibles dubtes que pugueu tenir , a l’hora que podrem recollir tots els suggeriments que ens feu arribar. A tots dos llocs ho farem a les vuit del vespre. Creiem que és una bona hora perquè com que la xerrada sol durar una hora, hora i quart; dona temps per arribar a casa i sopar en una hora normal.

L’ampliació de l’escola, la rotonda de la Pedrera, “Melianta Ciutat Jardí”, ampliació de la zona industrial, ampliació del Casal de la Gent Gran, conveni amb el bisbat, camp de futbol, coberta del pati de Vilavenut, arbrat, del mercat de segona ma i d’ocasió, de la nova ordenança de gossos i animals de companyia, etc; parlarem de tot això i més.

Serà intensa l’activitat perquè aquesta setmana i la resta del mes se solucionaran temes que fa temps que volten. La part de la línia elèctrica que persisteix desprès de les obres de la carretera de Figueres, a Melianta, finalment es podrà retirar; igualment com el pal que hi ha sota la plaça de Mn. Salvador Pagès a Vilavenut que sosté l’estesa elèctrica de tres veïns, que va quedar exclòs en la remodelació del casc antic, perquè finalment soterraren les línies i també es podrà suprimir. Això serà aquesta setmana.

Finalment, el conveni que venim treballant amb el bisbat, pensem que estarem en disposició de signar l’acord abans de final de mes. En aquest acord s’hi contemplen el nou contracte ( que voldríem que fos el definitiu) de la rectoria de Vilavenut i la cessió de part de l’hort de la rectoria de Fontcoberta per poder fer la remodelació de tot el casc antic del poble.

Un darrer apunt; tal com preveien ( i jo mateix us vaig avançar en aquest mateix bloc), dir-vos que s’han fet troballes del paleolític molt interessants a les excavacions de “Roca Foradada”, troballes que han fet que les excavacions es prorroguin fins a finals d’any.

Doncs ja ho veieu, estarem ben distrets.

Us esperem dimarts i dijous.

Salut

Joan Estarriola