divendres, 23 de maig del 2014

Benvolguts veïns;


La societat civil del nostre País és extraordinària. La densitat d’associacions i entitats que de forma altruista omplen d’activitat el territori supera amb molt a la mitjana europea. No és estrany, doncs que sigui la societat civil la que lideri i arrossegui als nostres politics en aquesta transició nacional cap a la sobirania plena.

En aquest sentit, el nostre poble no n’és una excepció. Des de l’Associació Don@ fins a les comissions organitzadores dels Pessebres vivents, passant per les Comissions de festes, les AMPES i els clubs; totes, absolutament totes son les “culpables” d’aquesta intensa vida social del municipi. A totes elles, ja ho he fet moltes vegades però hi torno; moltes gràcies!!!

Ara però, vull esmentar a la Brigada de Voluntaris perquè demà dissabte, faran la darrera actuació de la temporada. Servirà per fer els últims retocs a la Ruta de les fonts i del Patrimoni de Fontcoberta abans de l’ inauguració oficial del dia 1 de juny. Serà la culminació d’una any i mig d’actuacions de persones mogudes únicament pel gust de conservar i millorar el nostre poble. S’hauran d’estassar alguns accessos, acabar algun detall com una barana, algun indicador i repintar alguna senyal, els darrers detalls, vaja.

Us he de dir que s’ha confeccionat un plafó informatiu d’inici de la ruta i uns tríptics que serviran com a material per a les cases de turisme rural del poble i a la gent que es dedica al turisme en general perquè aquesta ruta se sumarà als actius turístics de la Comarca. Us garanteixo que aquest material no us deixarà indiferent.

Val a dir que tenim la intenció d’ampliar aquesta ruta i enllaçar-la amb una altre que transcorrerà per Vilavenut i així completar tot el municipi.

Tot desitjant que en la inauguració del dia 1 de juny el temps ens hi acompanyi, us encoratjo que demà ens acompanyeu a fer la darrera actuació de la temporada.

I una cosa més, importantíssima, diumenge tots a votar!!! I si pot ser, donar el vot als partits que defensen la consulta, doncs molt millor!!!

Salut

Joan Estarriola