divendres, 27 de febrer del 2015


Benvolguts veïns;

Faig una nova entrada per informar-vos de l’acabament d’un parell de temes i de l’inici d’un de nou.

Avui hem signat els document d’entrega de les obres de l’escola i de la nova biblioteca municipal. Efectivament, aquest matí, amb la recepció de les obres, s’ha posat el punt i final a una ampliació que ha estat reivindicada des de feia molt temps.
Ens hem aplegat a l’escola representants de la Conselleria, d’Infraestructures, de l’empresa constructora, dels tècnics, de la direcció de l’escola i de l’Ajuntament. S’han revisat les partides que hi havia pressupostades, s’ha fet la visita d’inspecció pertinent i finalment s’han signat els documents, posant així el punt i final a aquesta obra que ha durat molt més temps del compte.
Tenim una escola i una biblioteca magnifiques; amplies i lluminoses. Perfectes. I vist el resultats, ja ningú se’n recorda dels entrebancs i de les aturades.
Ara només falta el darrer pas; esperar que el Departament d’Ensenyament ens confirmin la data de la inauguració. Recordeu que hi vàrem convidar a la Consellera Sr. Irene Rigau.
Us mantindrem informats.

El segon tema també és important. Com sabeu, aquesta legislatura s’ha recuperat el tennis i s’ha recuperat tant i tant bé que l’actual pista, a banda que li caldria una bona remodelació,  s’ha fet insuficient.
Per buscar solucions, ens vàrem reunir amb els directius del tennis i després d’estudiar-ne unes quantes, se’ns va proposar de construir-ne una de nova, on estava previst,  just al costat del pavelló a tocar de la pista poliesportiva que ara un cop acabat el parc infantil també posarem en marxa.
Aquesta solució, sense cap mena de dubtes, és la millor perquè significaria fer un pas més de cares a la consolidació de la zona esportiva amb les avantatges que això comportaria als usuaris del tennis: vestidors, dutxes, etc.
No cal dir que l’ajuntament no te els recursos necessaris per engegar aquesta obra i així els ho vàrem traslladar . Inspirats en la plantada d’herba al camp de futbol ( que com sabeu va avançar els diners l’UE Fontcoberta) els vàrem fer la proposta que fossin ells els que avancessin els diners del cost de la pista i mitjançant un conveni; regular i garantir que tots els veïns del municipi poguessin utilitzar la instal·lació.
Evidentment, dels tancaments i del manteniment; tal com es fa a la resta d’instal·lacions, anirien a càrrec de l’ajuntament.
Doncs bé, hi va haver acord; tant és així que en el darrer Ple ja vàrem aprovar, per unanimitat, la necessitat i conveniència de fer aquesta instal·lació. Una aprovació inicial, `pas previ i necessari per a la conclusió de l’obra.

Finalment dir-vos que el parc infantil ja està pràcticament acabat. Queda només escampar el sauló que s’ha hagut d’aturar perquè la pluja ho ha impedit però que segurament dilluns es podrà fer i instal·lar-hi un parell de bancs i una font. Més endavant s’hi col·locaran tres jocs més: un tres en ratlla, una xarranca i un circuit per fer curses amb xapes.
La veritat és que està quedant molt bé.

Res més fins a la propera entrada.

Salut

J. Estarriola