dilluns, 23 de febrer del 2015


Benvolguts  veïns;

Avui, sobretot els usuaris de el Casal de la Gent gran i les usuàries  de l’Associació Don@ es trobaran els accessos als seus respectius locals de potes enlaire.
El motiu és que com que aviat començarem les obres d’ampliació del Casal, haurem de retirar tres  moreres; les tres que hi ha on s’ubicarà l’entrada del nou local per alliberar el pas de la maquinaria i dels operaris de l’obra.
Aquestes tres moreres, les aprofitarem i les trasplantarem al nou parc de jocs infantils que està entre la llar d’infants i l’escola.
L’empresa especialitzada que ha d’instal·lar i homologar els elements,  ens ha comunicat que vindrà demà. Per això ens hem d’afanyar a plantar-hi aquestes moreres i deixar el terreny preparat i lliure perquè un cop fixats els elements no hi podria entrar l’excavadora.
Dues d’aquestes moreres es posaran a tocar de la tanca de la llar d’infants i l’altre enfront de la façana de l’escola, deixant l’espai central per el jocs.
Per això veureu una mica d’enrenou a la plaça d’entrada a la Piscina;  però no patiu perquè durarà molt poc. Està previst que avui mateix la deixin allisada i en condicions per poder accedir a les instal·lacions.
Això ho haguéssim fet igualment. Amb temps, això si però s’ha hagut d’avançar perquè anem a remolc de l’empresa que instal·la el parc infantil.
Serà com el tret de sortida (una mica avançat) de la construcció del nou Casal.

De tota manera, us demanem comprensió per les presses i un  xic de paciència pels inconvenients que us representarà.

Salut

J.Estarriola