dijous, 19 de març del 2015


Benvolguts veïns;

Dos temes més que avancen.

En primer lloc el pavelló. Un cop avaluats tots els desperfectes ocasionats per la ventada, ja tenim els pressupostos de reparació de dues empreses. La companyia asseguradora en farà la tria i ben aviat començaran a refer la coberta. De fet el tema és més complexa del que aparentment pot semblar perquè no es tracta només de refer la part arrancada, es tracta també d’assegurar la part que va quedar i de fixar tota la resta. Segur que hi haurà trams del teulat que aparentment pot semblar que no han sofert danys i en canvi estiguin afectats. En qualsevol cas les empreses triades son de confiança i ja ho tenen previst. Les obres poden començar la setmana vinent i duraran entre dues i tres setmanes.

En segon lloc, l’ampliació del casal de la gent gran. Ja tenim l’empresa constructora. Es tracta de l’empresa comarcal EMELEC.
El dimecres vinent, dia 25 de març, es farà la primera visita, la de replanteig que és el pas previ.  Les obres començaran passat Setmana Santa i tindran una durada màxima de quatre mesos. El que busquem és que quan obrim la temporada de piscina, només quedin els treballs d’interior i ja hagin retirat les grues i els camions de gran tonatge que dificultarien l’accés als banys.
Val a dir que aquestes obres inclouran un repàs exhaustiu del teulat de l’actual edifici de la piscina per eliminar-ne les filtracions i les humitats.

Tenim encara dos temes encallats i estem esperant que la Diputació ens confirmi la seva execució; son el regatge asfàltic dels camins rurals i la urbanització de la plaça de la Font i de la Lloca que es pot desencallar en qualsevol moment. Ja us anirem informant.

De moment res més fins la propera entrada.

Salut

J.Estarriola