dimarts, 24 de març del 2015


Benvolguts veïns;

Estem de pega. Aquesta setmana havíem de començar les obres per refer la coberta del pavelló i no hi ha manera.
La pluja impedeix començar perquè si bé es podrien col·locar les planxes de la coberta, no es pot estendre la llana aïllant mentre plou perquè quedaria xopa d’aigua. A banda, cal tenir present que els operaris han de treballar a més de 15 mts d’alçada i amb l’aigua,  el terra és més relliscós i hi ha més possibilitats de prendre mal                .
Les activitats esportives, encara que és un inconvenient,  estan garantides gràcies a la col·laboració dels ajuntaments veïns que ens deixen les seves instal·lacions, cosa que els agraïm de tot cor; i pel que fa a la Festa del Cargol, queden encara molts dies, per tant no cal que ens posem nerviosos, hi ha temps de sobres per fer la reparació.
La brigada municipal ha fet molt bona feina en protegir les parets interiors que ja sabeu que estan folrades de fusta i son especialment vulnerables a absorbir l’aigua. Si això passes, s’haurien d’arrancar i  substituir-les totes  però no és el cas. I pel que fa al terra, no cal preocupar-se, l’aigua es recull en uns dipòsits que quan adquireixen un cert nivell, s’engega una bomba i treu l’aigua a fora i per la que pugui caure per la pista, tampoc cal preocupar-se. Una altre cosa seria si en aquest pavelló s’hi hagués col·locat parquet, llavors si que tindríem un problema superlatiu. Però no n’hi ha.
Tothom ha fet la seva feina ràpidament i bé, de manera que no podem fer res més que colgar-nos de paciència i esperar que millori el temps.
Tingueu la certesa que un cop s’hi pugui treballar, els operaris s’hi posaran de seguida.

Us aniré informant.

Salut

J.Estarriola