dijous, 23 d’abril del 2015


Benvolguts veïns;

Vet-aquí unes informacions generals.
DIUMENGE VINENT CELEBREM LA XVI FESTA DEL CARGOL. Des d'aquest blog us convido a participar-hi. Teniu el programa detallat en aquesta página web 

El pavelló ja està operatiu. La coberta ja esta acabada. Hi falta canviar les lluernes que les posarem de policarbonat i com que s’han d’ajustar molt bé per evitar degoters, les han encarregat a mida i es col·locaran la setmana vinent. De tota manera el pavelló ja es pot utilitzar i per tant la Festa del Cargol està assegurada i a partir de dilluns, els clubs podran fer vida normal.

Les places de la Font i de la Lloca, ja s’han acabat. L’actuació era senzilla però molt necessària. El regatge asfàltic és una solució provisional perquè quan es pugui aquestes places s’han d’asfaltar. De tota manera és millor solució que acabar-la amb sauló perquè d’aquesta manera evitem la pols i el fang.
Ara s’hi plantaran els arbres, es podaran  els arbustos i s’anivellarà  el terra de la zona verda. Més endavant està previst col·locar-hi el mobiliari urbà que consistirà en un parell de taules de pic nic i una paperera.

La setmana vinent, es farà un pas més en l’acabament de la nova zona urbana perquè es plantaran els arbres al carrer President  Cárdenas i davant del pavelló. Tot seguit es pavimentaran els trossos de vorera d’aquest carrer que no ho estan per deixar acabada tota la zona.
També s’aprofitarà per modificar la tanca de la pista poliesportiva i s¡aprofitarà per posar-la definitivament en funcionament.
Aviat tornarem a emprendre la col·locació dels panots a la resta de la urbanització perquè s’han d’acabar les cantonades i això ho ha de fer un especialista. Ja sabeu que els panots que s’han col·locat fins ara, ho han fet dos operaris del SOC i com que no era ben bé la seva feina, han fet en primer lloc les zones rectes que son més fàcils.  

S’han acabat les obres als camins rurals de can garriga, de cal Serret i de cal Paleta de Vilavenut. L’actuació ha consistit en l’anivellament del camí per donar sortida a l’aigua i evitar els bassals i acabar-ho amb regatge asfàltic. El resultat és molt satisfactori i creiem que és una bona solució per a la resta de camis rurals.

Estem pendents de la disponibilitat de l’empresa que ha de reparar els carrers de la zona industrial per saber la data definitiva en que farà l’actuació. Ens havia dit que seria a finals d’abril o a primers de maig. Us informarem de la data quan es concreti.

De moment res més, fins a una nova entrada.

J.Estarriola