dijous, 7 de maig del 2015


Benvolguts veïns;

Començo amb una bona noticia; la Generalitat ens ha fet efectiva una important remesa de diners que teníem pendents. Aquest fet ens permetrà tirar endavant dues o tres actuacions que teníem programades des de feia temps però que restaven aparcades, precisament a l’espera de tenir tresoreria.
Amb aquests diners podrem fer front a unes quantes factures que teníem pendents, la major part d’elles,  a petits proveïdors locals ( excavadores, paletes, lampistes, fusters, neteges, etc) per les feines que ens havien fet,  generalment amb caràcter d’urgència, desprès de les pluges o ventades de la tardor i de l’hivern. La resta serviràn per anar avançant obres a Nova Melianta; obres que l’ajuntament va assumir per poder reactivar l’acabament d’aquesta urbanització. Acabarem el carrer President Cárdenas, (amb arbrat, tot i que n’hi haurà menys del que estava previst inicialment),  la retolació dels carrers i pintarem la senyalització horitzontal. Està previst també anar completant la col·locació de panots dels xamfrans,  que varen quedar per fer,  ja que era més difícil la seva col·locació respecte a les tramades lineals; això ho havia de fer un especialista. Mirarem si podem avançar en aquest punt també.
S’acabarà  la plaça de la Font, la plaça del costat de la Piscina  i davant del pavelló. Totes aquestes obres programades de fa temps però retingudes pendents de tenir liquiditat.

Us recordem que continuem aplegant les queixes per la manca del servei de telefonia. Sapigueu que teniu, encara,  fins dimecres vinent  per fer-nos arribar la vostra situació personal i fer-la arribar a l’ajuntament ( de la manera que millor us vagi) per  agrupar totes les queixes en una demanda conjunta.

La campanya electoral de les municipals està a punt de començar. Aquesta serà doncs la darrera entrada d’aquesta legislatura ( espero que no sigui l’última J).

Moltes gràcies a tothom qui m’ha visitat en aquest blog; unes 16 persones diàries de mitjana, arribant a pics de 72, com en el darrer incident de la descoberta del teulat del pavelló,  pel cop de vent del passat 5 de març, entre altres .

Desitjo que n’hagueu tret un bon profit d’aquest servei i repeteixo,  moltes gràcies per haver-me donat l’oportunitat de poder-vos informar,  de primera ma,  del dia a dia del municipi. Espero que ens hi puguem retrobar,  però això ja dependrà del resultat  del proper 24M.

Reitero les gràcies i permeteu-me que us digui;  a reveure!  

Salut

J.Estarriola