dilluns, 22 de juny del 2015


Benvolguts veïns;

Amb aquesta entrada, encetem l’activitat normalitzada de la nova legislatura. Així doncs us informa d’unes quantes cosetes:

-          Tal com us  vàrem avançar fa uns dies, ja s’han començat les feines de la  senyalització horitzontal de Nova Melianta i dels seus accessos. S’han pintat els estops, els bonys i s’acabarà amb  els passos de vianants. La senyalització vertical seguirà tot seguit juntament amb la retolació dels carrers; en definitiva es tracta d’anar fent passes cap a la normalitat.
També s’aprofitarà l’estiu per clavar una tanca just davant de la porta de sortida de l’escola que impedeixi als nens i nenes a sortir de l’escola directament al carrer i es procedirà també a posar la nova tanca a tocar la pista poliesportiva.

-          Les relacions amb TAC-TIC Tennis per la construcción de la nova pista de tennis, van per bon camí; ja hem començat a parlar amb el promotor per veure quina solució trobem per encarar millor les pistes; ara estan encarades est-oest i la millor orientació és nord-sud encara que no és un tema cabdal, convé fer les coses al màxim de ben fetes. Un cop tinguem això resolt, només caldrà posar data de començament.

-          La temporada de banys ha començat i l’empresa concessionària és la mateixa dels darrers anys. Aquesta empresa es caracteritza per la seva sensibilitat a l’hora de contractar el personal, amb preferència sempre per joves del  municipi.
Enguany, s’ha fet una bona reparació a la piscina per evitar les enormes pèrdues d’aigua de l’any passat que esperem que aguanti tota la temporada. Aquesta piscina comença a ser vella i haurem de fer un pensament per fer-ne una de nova a la zona esportiva. De moment però gaudim-la un any més; del futurs anys ja en parlarem.

-          Les previsions de construcció de l’ampliació del Casal de la Gent Gran, continuen el seu curs i si no passa res de nou, passat l’Onze de Setembre hi començareu  a veure moviments.

Finalment us vull anunciar que el Pregoner de la  Festa Major d’enguany serà el nostre veí en Joan Fajula, el que va ser  jutge de pau, membre del cor de Fontcoberta, col·laborador en els diorames de Nadal i en diferents activitats i brillant maquetista. Moltes gràcies Joan per haver-nos fet aquest honor!

De moment res més, fins a la propera entrada.

Salut

J.Estarriola