dijous, 16 de juliol del 2015


Benvolguts veïns;

Una nova entrada; aquesta vegada per informar-vos que la 1º fase de l’ampliació del Casal de la Gent Gran va fent camí.
L’obra ja està licitada. L’empresa adjudicatària serà Construccions Viñas SL de Banyoles.
Entre la 1ª i 2ª setmana de setembre es farà el replanteig per començar, tal com havíem dit, després de la Diada, a partir del 14 i la durada de l’obra està prevista en quatre mesos.
Com que el projecte ja està fet i  contempla les dues fases, hem fet comptar, a banda de repassar el teulat i remodelar els desaigües per eliminar les humitats, la remodelació dels vestidors i serveis de la piscina i l’aïllament de l’edifici actual per veure si les obres de les dues fases es poden fer seguides.
El que si que us podem assegurar és que la construcció de les tres dependències, els nous serveis i el  rebedor començaran, tal com estava previst, aquest setembre. Així doncs per Nadal, si Deu vol,  podrem inaugurar aquest nou equipament.

Un altre tema; estem estudiant les repercussions que tindria el fet de la remodelar la circulació viaria d’algun punt conflictiu de Melianta: Cr. Migdia, cruïlla del Cr. Del Nord amb Cr. Sant Feliu, entre altres i la prohibició de circulació de vehicles pesants per dintre del mateix nucli, en concret per l’antiga carretera de Fontcoberta, ara convertit en carrer.
Un cop ho tinguem clar, us informarem convenientment.

Salut

J.Estarriola