dimecres, 14 d’octubre del 2015


Benvolguts veïns;

Demà farà 75 anys de l’assassinat del President Companys. Com sabeu, cada 15 d’octubre, a les set del mati,  a Fontcoberta fem una ofrena floral al monument que se li va dedicar a la plaça de la Font.

En aquesta ofrena hi assisteixen  càrrecs electes en   representació de tots els municipis de la comarca  i darrerament, contemplem amb satisfacció que cada vegada més,  hi assisteixen persones a títol particular que es volen sumar a aquest homenatge al nostre president màrtir.

Aquest any, encara amb més motius, també serem a les set davant del monument perquè enguany fa 75 anys del seu afusellament al castell de Montjuic.

Per això ho volem recordar amb més intensitat i a banda de l’homenatge a les set del mati, hem preparat un acte a la biblioteca municipal ( a l’escola ) que constarà en passar un documental sobre el president Companys seguit d’un col·loqui sobre el que va representar  per Catalunya i la seva repercussió a la comarca. El documental es passarà a les set de la tarda i tot seguit, a dos quarts de vuit, començarà el col·loqui.

Aquest acte que ha organitzat la Comissió de Cultura de l’ajuntament de Fontcoberta,   anirà a càrrec  dels dos historiadors locals en Genís Bernossell i en Pere Bosch i estarà moderat per en Jordi Xena.

Feu-ne difusió.
Hi esteu tots convidats.

J.Estarriola