dijous, 3 de desembre del 2015

Benvolguts veïns;
En primer lloc us vull informar que he tingut problemes amb l'ordinador. El vell va dir prou i l'he hagut de substituir; a més he canviat de companyia i per tant de xarxa; i que voleu que us digui, tot i que sobre el paper el canvi te'l pinten senzill, sempre hi surten pegues. Ara ja està solucionat. Ara tornarem a estar en contacte més sovint. Som-hi doncs.

Les obres del Casal van a bon ritme i ja estem fent els tancaments. No se si arribarem a les festes de Nadal amb el casal acabat però poc se'n faltarà. En qualsevol cas en el decurs del gener podrem fer la inauguració.  En aquests moments estem fent punta al llapis per veure el mobiliari que hi haurà d'anar i l'actuació que hem de fer a la resta de l'edifici.

Pel que fa al dia a dia del municipi, no us puc avançar massa coses perquè estem intentant quadrar els pressupostos; una tasca molt difícil en aquests moments perquè, si bé sabem en que podrem comptar pel que fa a la Diputació, no és així  amb la Generalitat que  anem més a cegues, això farà que aquest primer any de legislatura haguem d'actuar amb molta precaució. Ja us explicarem quan els tinguem llestos.

No estem aturats perquè estem fent passes per perfilar la resta de la legislatura, com les memòries valorades dels vestidors del camp de futbol, de la pista de tennis i acabament de la zona, de la depuradora de Vilavenut, de la rehabilitació del clot de Melianta, de l'acabament de Nova Melianta, etc.

Si que us puc avançar algunes coses; per exemple que ja hem aprovat les taxes i els preus pel 2016 i que continuen congelats. Llevat de puges molt poc rellevants a l'aigua, a les escombraries i al lloguer d'espais públics. Hem de dir també que hem endurit la taxa de tinença d'animals de companyia i que hem canviat el criteri, d'acord amb la llei, pel que fa a la concessió de llicencies i permisos d'obra; hem abaixat a 50€ el topall mínim.
Hem obtingut per fi una subvenció que cobrirà el 80% del cost del canvi de les 40 lluminàries del pavelló per un sistema  més eficient que ens ha de permetre estalviar més del 50% en la factura de la llum del pavelló i finalment que estem a punt de refer l'asfaltatge de la zona industrial, retardat per conveniències de l'empresa que ha de fer l'obra.

I de moment res més, fins una nova entrada.

Salut
J.Estarriola