dijous, 3 de març del 2016



Benvolguts veïns;
Diumenge vàrem inaugurar el Casal de la Gent Gran; una reivindicació històrica de més de vint anys que s’ha fet realitat!
Una obra que ens ha costat molt. Una obra que hem hagut de defensar-la en molts camps i que ha tingut serioses dificultats per trobar el finançament i s’ha hagut de licitar dues vegades, però no s’ha variat ni un punt ni una coma de l’idea que vàrem anar a explicar, ja fa més de sis anys, en una reunió a la piscina al col·lectiu de gent gran i que vàrem ratificar, ja amb el projecte redactat a mitjans de la legislatura passada, fa uns tres anys. Nosaltres volíem un edifici senzill però funcional i versàtil; és a dir que permetés de fer  més d’una activitat al mateix temps i que fos fàcil de fer-ho. S’ha aconseguit!.
Aquest equipament consta de cincs espais ben definits: serveis, zona de bar, aula de tallers i audiovisuals, sala de TV i de lectura i finalment sala de jocs internet i d’esbarjo. En aquests moments hi fan les seves activitats dues associacions, el Casal Recreatiu i l’Associació Don@, però està obert a tothom, estigui associat  o no i a possibles noves associacions, com a espai públic que és.
Val a dir també que aquest equipament  s’ha posat en funcionament incorporant la figura d’una conserge, la Sra. Nati que serà l’encarregada d’obrir i de tancar l’espai i mantenir-ne l’ordre i fer que tot rutlli correctament.
Més coses:
NOVA MELIANTA
- Les obres de col·locació dels panots avancen segons el programa establert. Amb molta probabilitat, les voreres estaran enllestides abans d’un mes.
- Ja hem comprat tot l’arbrat i es farà la plantació aquesta primera quinzena de març.
- També aquest mes de març està previst col·locar tota la retolació de la zona.
CLOT DE MELIANTA
- Hem contractat l’empresa que ha de fer el desbrossament de tot el Clot de Melianta; pas previ a la construcció d’una escullera per evitar que el marge continuï esllavissant-se.
- En breu rebrem la visita de tècnics de la Generalitat que avaluaran la gravetat i la urgència de les obres de consolidació del marge.
PISTA DE TENNIS I PISTA POLIESPORTIVA
Ja tenim els pressupostos de les tanques de la pista de tennis que dona a la banda de la piscina que s’ha de canviar perquè està molt deteriorada i també la de la pista de la zona esportiva. Aquesta setmana vinent, juntament amb els tècnics, triarem el més avantatjós i posarem fil a l’agulla per fer els tancaments. Us recordo que la pista poliesportiva la obrirem al públic per tal que els més joves ( i els no tan joves) puguin fer-ne us sense cap perill.
I de moment res més, fins a una nova entrada.

J.Estarriola